2777
2789
منم به این معتقدم ولی فاصله سنی بجه و والدین زیاد نمیشه؟؟؟؟

نه سن عدده من اولی ۲۹ ودومی رو ۳۱ سالگی آوردم اونقدر که باشوهرمو بچه ها بازی میکنیم وشعر میخونیم توی اطرافم کمتر میبینم همسرمم ۳۸سالشه بستگی به روحیه خودتون داره 

برادرزاده م ۲۰سالشه اصلا حوصله بچه شو نداره چون هنوز دلش میخواست بادوستاش باشه !

والا چی بگم. خیلی به پدر و مادر بستگی داره من خودم با پدر و مادرم 40 سال اختلاف سنی دارم و هرگز با ...

آخه خواهر من با مادرم 30 سال و پدرم 38 سال اختلاف سنی داره جفتشون دارن اذیت میشن البته به خاطر سن بلوغه اما من حس میکنم اگه اختلاف سنیشدن کمتر بود بهتر میشد.البته الان پدر مادرم تمام سعیشون رو میکنن فضای خونه رو جوری کنن که باهم دوست باشن یعنی بعضی وقتا مثل دوست و رفیق حرف میزنن و همو درک میکنن ولی خوب مشکلم زیاد دارن 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سن عدده من اولی ۲۹ ودومی رو ۳۱ سالگی آوردم اونقدر که باشوهرمو بچه ها بازی میکنیم وشعر میخونیم توی ...

من که تصمیم گرفتم هچوووقت مادر نشم 😔😔با اینکه دوست داشتم تجربش کنم 

چون میدونم پدر مادر خوبی برای بچم نمیشم و اون گناه داره

سن ملاک نیست عقل و امادگی جهت تربیت و پرورش بچه مهمه

قبل بارداری باید به درک این نعمت و شیوه های فزرند پروری رسید و بعد اقدام کرد بدون مقدمه و امادگی ذهنی فقط در حق خودتون و اون بچه اجحاف کردین

منم 20سالمه درحال اقدامم همسرمم 29 بنظرمم همه چی عالیه فقط دعا کنید باردارشده باشم 😔😔

عزیزم ...ان شاالله خدا یه نی نی تپل و سفید لپ گلی بهت بده

آخه خواهر من با مادرم 30 سال و پدرم 38 سال اختلاف سنی داره جفتشون دارن اذیت میشن البته به خاطر سن بل ...

ببین همون که خودت گفتی. سن بلوغ سن عجیبیه. آدم احساس می کنه توسط همسن های خودش هم درک نمیشه چه برسه به والدین. به هر حال طبیعیه به نظرم

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   
چرااز کجا میدونی؟ 

چون بین من و شوهرم اخلاف های زیادی هست ...

تبدیل شدم به یه زن ضعیف و شوهرم تبدیل شده به یه مرد عصبی و افسرده 

نمیخوام الگوی بچم ما باشیم گناه داره همه ی بچه ها لیاقت یه پدر مادر خوب و شاد و عاشق رو دارن باید تو محیطی بزرگ شن که عشق باشه نه تنش

چرا؟ خودتونو محروم نکنید ولی رو خودتون کارکنید

حتی اگه همه اختلاف ها هم حل بشه حس میکنم شوهرم بابای خوبی برای بچم نمیشه چون تو خونشون حتی ابراز علاقه رو هم تجربه نکرده میتزسم یه روز رو بچم دست بلند کنه خیلی ترس ها دارم ...

یا میترسم یه بچم اونقدر که باید محبت نکنه

حتی اگه همه اختلاف ها هم حل بشه حس میکنم شوهرم بابای خوبی برای بچم نمیشه چون تو خونشون حتی ابراز علا ...

اینجوری فکرنکن ! اتفاقا شوهرمن خیلی سرد و بداخلاقه ولی حس پدریش از بد اخلاقیش جلوتره

ببین رفتارش بابقیه بچه ها چطوره

حتما به یه حدی از شناخت بچه برسید هردو بعد بچه بیارید