2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هااین راهکارما خوب نیست؟بگیم طلافروشی گفته به مافروخته ی نفر طلارو..ازدوربین نگاه میکنیم میگیم

خب عزیزم شاید هنوز نفروخته طلا رو. با این حرفت خیالش راحت میشه که اصلا نمیدونین کیه داری یه تیری تو تاریکی میندازی شاید اعتراف کنه

واسه چی لازم داشت؟خیلی اقوام نزدیکتونه؟

دستش تنگه..دلمم میسوزه براش ولی این راهش نبود

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خب عزیزم شاید هنوز نفروخته طلا رو. با این حرفت خیالش راحت میشه که اصلا نمیدونین کیه داری یه تیری تو ...

دوهفته هست..تااالان صبرکردم..والا فکرکنم احتمال ۹۹درصد فروخته..چون ی سفرهم میخواست بره..دوروز پیش رفت

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
واااا ده روز گذشته!!!؟؟ زودتر پیگیری کن دیگه الان طلافروشی اون انگشترم فروخته دیگه درضمن پای طلاف ...

عزیزم گفتم میخوام بترسونمش..نگفتم که طلافروشو پیداکردیم

دوهفته هست..تااالان صبرکردم..والا فکرکنم احتمال ۹۹درصد فروخته..چون ی سفرهم میخواست بره..دوروز پیش رف ...

پس فروخته رفته عزیزم. دیگه کاریش نمیشه کرد. باید زودتر ازینا کاری میکردی

مال منم همون سال اول ازدواجم برداشتن.من دانشگاه که بودم طرف برده بود. هیچی نگفتم ولی امسال دلم هوای ...

کی برداشت؟ازخونه تون برداشتن یا گم کردی؟

پس فروخته رفته عزیزم. دیگه کاریش نمیشه کرد. باید زودتر ازینا کاری میکردی

میگم بترسونمش..بگیم انگشتر رو فروخته طرف..طلافروشی گفته باپلیس بیا تا دوربین هارو چک کنیم

میگم بترسونمش..بگیم انگشتر رو فروخته طرف..طلافروشی گفته باپلیس بیا تا دوربین هارو چک کنیم

گلم اینجوری اعتراف نمیکنه. باید بگی ما دوربین تو خونه گذاشتیم هییییچ بنی بشری هم نمیدونه. حتی شما دوست عزیز. بیشتر میترسه . آخه میدونی چیه بین اینکه فروخته یا نفروخته واقعا شک دارم. شایدم دلش کشیده واسه خودش نگه داشته. من میگم اون که تمام قید و بندهای اخلاقی زیر پا گذاشته دست درازی کرده شما هم رک بهش بگو. مطمئن باش یه روز ازین سادگی و احترامی که براش قائل بودی پشیمون میشی

کی برداشت؟ازخونه تون برداشتن یا گم کردی؟

نمیدونم کی برداشت. ولی مطمئنم کار ادم بزرگ بوده چون حلقه طلای منو و نقره شوهرم پیش هم بودن.باساعت شوهرم که مارک بودن و یه ساعت ارزون هم من داشتم که نبرده بودمش. طرف فقط ساعت همسرمو و حلقه منو برداشته بود. اون موقع ما با مادر شوهرم تو یه خونه بودیم و من یه شهر دیگه درس میخوندم برا همین تو اون ۱۰ روزی که خونه نبودم برده بودنش.همسرم هم نمیدونست تا وقتی من اومدم متوجه شدم نیست.خدا رو شکر بقیه طلاهامو داده بودم دست مامانم.هرچی مامانم همون روزا میگفت حلقه اتو هم بزار همین جا میگفتم شاید یه دفعه ای خواستم جایی برم لازمم شد.اخه یه نقره مینداختم دستم مگه تو مهمونی ها