میگم بترسونمش..بگیم انگشتر رو فروخته طرف..طلافروشی گفته باپلیس بیا تا دوربین هارو چک کنیم
گلم اینجوری اعتراف نمیکنه. باید بگی ما دوربین تو خونه گذاشتیم هییییچ بنی بشری هم نمیدونه. حتی شما دوست عزیز. بیشتر میترسه . آخه میدونی چیه بین اینکه فروخته یا نفروخته واقعا شک دارم. شایدم دلش کشیده واسه خودش نگه داشته. من میگم اون که تمام قید و بندهای اخلاقی زیر پا گذاشته دست درازی کرده شما هم رک بهش بگو. مطمئن باش یه روز ازین سادگی و احترامی که براش قائل بودی پشیمون میشی
نمیدونم کی برداشت. ولی مطمئنم کار ادم بزرگ بوده چون حلقه طلای منو و نقره شوهرم پیش هم بودن.باساعت شوهرم که مارک بودن و یه ساعت ارزون هم من داشتم که نبرده بودمش. طرف فقط ساعت همسرمو و حلقه منو برداشته بود. اون موقع ما با مادر شوهرم تو یه خونه بودیم و من یه شهر دیگه درس میخوندم برا همین تو اون ۱۰ روزی که خونه نبودم برده بودنش.همسرم هم نمیدونست تا وقتی من اومدم متوجه شدم نیست.خدا رو شکر بقیه طلاهامو داده بودم دست مامانم.هرچی مامانم همون روزا میگفت حلقه اتو هم بزار همین جا میگفتم شاید یه دفعه ای خواستم جایی برم لازمم شد.اخه یه نقره مینداختم دستم مگه تو مهمونی ها