2777
2789
واییی منو بردی توی رویا 

تازه وقتی میاد سمتم هول بشم خودمو بگیرم وقتی بغلم کرد شل بشم و آروم، بهتر از من منو بفهمه، بهم اعتماد بنفس بدهمی‌کنم تا به رویاها م برسم . رفتارش بازنها دیگه مودب و سرد باشه، وقتی نمیدونم چمه  و مضطربم بهم بگه درستت میکنم

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
بچه من شوهر سابقم خیلیییی مهرون بود  ب نظرم محبت هم اندازه داره زیادیش دل ادم رو میزنه  ...

چرا جدا شدی

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه وقتی میاد سمتم هول بشم خودمو بگیرم وقتی بغلم کرد شل بشم و آروم، بهتر از من منو بفهمه، بهم اعتما ...

چقدر با احساسی عزیزم

من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..
چرا جدا شدی

خیلی چشمش دنبال خانوما بود و راحت بود باهاشون

فیلم پورنو میدید همش 

دنبال کار نمیرفت و بیکار بود و همش توی گوشیش بود 

و رفیق باز و سبگاری 

چقدر با احساسی عزیزم

با احساسم کردن، اینا رو تو یه نفر دیدم لمس کردم نه اینکه فکر کنین نامزد دارم نه، اینا رو تو یه مرد نزدیک پنجاه ساله دیدم که فقط دو روز دیدمش که استاد با شخصیتی بود ولی خیلی دلبری بلد بود جذاب تر از اون ندیدم

با احساسم کردن، اینا رو تو یه نفر دیدم لمس کردم نه اینکه فکر کنین نامزد دارم نه، اینا رو تو یه مرد ن ...

خوش ب حال خانومش