2821
2789
عنوان

هدف داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 18 پست
[QUOTE=69742059]نه عزیزم نمیشه،تو کشور ما اجازه همه چیز یک زن دست شوهرشه،من قربانی اعتماد شدم،اعتماد ...

ممنونم عزیزم،انشالله همینطور بشه که میگی...خودم عاشق دخترم ولی میدونم اگه دختردار شم زیر بار این طرز تفکر باباش میشکنه،دعا کن خدا یا بهم پسر بده یا طرز فکر شوهرما عوض کنه،بخدا خیلی دلم بچه میخواد ولی دست و دلم به اقدام و پیگیری و دکتر نمی ره میترسم از اینکه یه بچه معصوم را بخوام وارد یک زندگی دیکتاتوری بکنم،چون میدونم توی تربیتش بهش خیلی سخت میگیره.

خدایا شکرت   
اره عزیزم مجردم ممنون از راهنمایی هات انءالله ی روز بیای بگی نی نی دیگه وقت نمیزاره واسم بمونه،خداکر ...

خواهش میکنم،امیدوارم خوشبخت بشی و به همه اهداف و آرزوهات برسی،به خدا ایمان کامل دارم،میدونم واسم بهترین را رقم میزنه و حواسش به منم هست.

خدایا شکرت   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهش میکنم،امیدوارم خوشبخت بشی و به همه اهداف و آرزوهات برسی،به خدا ایمان کامل دارم،میدونم واسم بهت ...

ممنون گلم ازخدابرایت انچه لیاقتش راداری خواستارم نه انچه ارزو داری شاید لیاقتت بیشتر از آروزوهایت باشد

من مرید قمرعلقمه ام زهمه دست کشیدم که توباشی همه ام                                                           ♥التماس دعای شهادت