خیلی همو دوس داشتیم اون زمان نشد باهم ازدواج کنیم یکسال باهم دوس بودیم تا اینکه من ازدواج کردم و اون پسره چون شهرمون کوجیکه هم شماره منو گیر اورده هم شوهرمو(اویل شوهرم کابینت سازی داشت از در مغازش شمارشو برداشت بود)بعد این پسره بی ناموس هر چن وقتی زنگ میزنه ک شمارشو گذاشتم بلک لیست امروز پیام داد کجایی منم براش نوشتم من متاهلم خواهشا مزاحم نشو شوهرم بفهمه میکشتت ....اونم الان هی پشت بند پیامای بی ناموسی میفرسته میگه تو قرار بوده زن من بشی زنگ میزنم به شوهرت ابروتو میبرم خودشم زن داره هروقت با زنش دعوا میکنه به من خاک برسر زنگ میزنه...😭😭😭خطمم نمیتونم عوص کنم چون شوهرم شکاکه و بددله عوض هم بکنم ب خط شوهرم ممکنه زنگ بزنه دیووونه شدم من مجرد بودم باهاش دوس بودم ول کن نیس 3سال من ازدواج کردم 3ساله دیوونم کردع امروز زدم ب سیم اخر گفتم پیام نده اینجوری کرد گف ابروریزی میکنم دستام داره میلرزه
عزیز دقیق نمدونم ولی فکر کنم بشه از ۱۱۸گرفت،البته احتمال زیاد ۱۱۰ هم بتون شماره رو بده
برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش