2777
2789
عنوان

الان مادر شوهرها رو درک میکنم

596 بازدید | 59 پست

پسرمو فرستادم پیش دبستانی از صبحی هی میرم تو اتاقش بغض میکنم😢😢

یهو گفتم‌ الان اینجوریه دامادش بکنم که دق میکنم😐😐😐

خلاصه تصمیم گرفتم‌عروس رو دق بدم😄😄😄

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ...منم خیلی به دخترم وابسته ام طاقت دوریشو ندارم..پسرم بود همین بودم احتمالا بدبخت عروسم😅

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم

ینی مامانای ما دوسمون نداشتن که موقع مهد و مدرسه رفتنمون بغض نکردن؟

خواهر گلم شما مادری باید سفت و سخت محکم باشی و البته این حد از وابستگی واقعا هم خودتو اذیت میکنه هم پسرتو 

الهی رفت بالخره؟ صبح با شما حرف زدم گفتی ذوق داره؟

اون ذوق داشت. من چی😔

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

مگه دختر دارا این حس رو ندارن پس چرا مادر زنا خوبن و دامادا رو دوست دارن

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.