2777
2789
عنوان

وحشييييى چرا پست نميذارى؟

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 45 پست
یه کلمه همش حرف میزد یابهتربود میگفتم یه جمله ای.. چون یه جمله میگه ودیکه هیچ

اره ديگه

منم همونو ميگم

اخر همشم ميگه دده😂

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

@sarai68  

ببین اسمتو که تایپ میکنم برام از بین کاربرا اسمایی میاد که شبیه اسمتن . نگاه کن در این مرحله باید اسمو انتخاب کنی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@sarai68     ببین اسمتو که تایپ میکنم برام از بین کاربرا اسمایی میاد که شبیه ...

ولى اسم شما نيومد

مجدد امتحان ميكنم🙏

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
فکر کنم امروز فردا سر و کله اش پیدا بشه  وحشی دده کجایی بیا دلمون برات تنگ شده فقط اخر شب بیا ...

😂😂

ولى اسم شما نيومد مجدد امتحان ميكنم🙏

اگه یاد نگیری میگم کاربر وحشی بندازت تو قفس ببرهای کاربر رهاییان 😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اگه یاد نگیری میگم کاربر وحشی بندازت تو قفس ببرهای کاربر رهاییان 😂

😂😂😂😂

@وحشی  

ووووى ياد گرفتم دمت گرممم

هشتكم همينجوريه؟

ووووى ياد گرفتم دمت گرممم هشتكم همينجوريه؟

اره اونم بی فاصله بزن بعد از اینکه تایپت تموم شد یه بار علامت فاصله رو بزن ابی میشه

ببر#

اره اونم بی فاصله بزن بعد از اینکه تایپت تموم شد یه بار علامت فاصله رو بزن ابی میشه ببر#

تارزان#  

واى خيلى خوبه

ممنون جفتشو ياد گرفتم😍😍😍😍

تارزان#   واى خيلى خوبه ممنون جفتشو ياد گرفتم😍😍😍😍

فدا_مدا_عزیزم#