2777
2789
عنوان

خداحافظی

252 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها حالتون خوبه

من برای همیشه قراره از نی نی سایت خدافظی کنم

[فکر نکنید دانش اموزماااا😂😂]

نه ولی خدایی دانش اموزیم تموم شد قراره فردا برم دانشگا ثبتنام کنم میدونم هیچکدومتون منو نمیشناسین

یکم خودمو معرفی کنم😂😂

من ۱۹ سالمه اسمم پانته آ نیس اسمم مرضیه اس یه کاربری داشتم قبلا فک نمیکنم کسی یادش باشه اسمم Mrzy بود و با درخواست خودم کاربریم پاک شد

دانشگاه تهران جنوب رشته مهندسی پزشکی قبول شدم و اهداف بزرگی در سر دارم😊قراره از چند ماه دیگه برم تو یه کافه کار کنم

خواستم از همه تون ک همیشه تو قلبم جا دارید حلالیت بخوام اگ خوبی یا بدی دیدید ازم حلال کنید خیلی هاتون و دوس دارم با اینکه اینجا هیچ دوستی ندارم حتی با کاربری قبلیمم دوستی نداشتم

ولی خیلی هاتون برام عزیزید دلم برای نی نی سایت و خانومای گل اینجا تنگ میشه

تا اخر امشب یعنی ساعت ۱۱ یا ۱۲ اینجام و بعدش دیگ میرم البته کاربریمو پاک نمیکنم ولی دیگه نمیام اینجا

خلاصه ک دوستون دارم حلالم کنید بای بایییی🤗🤗🤗💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛💙💚💛

#نه_به_لایک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرضیه جان انشا..‌موفق باشی همیشه و همیشه

قبولیت رو‌ تو این رشته تبریک میگم

حالا چرا پاک کنی؟موندن تو سایت باعث اتلاف وقت نمیشه اگر درست استفاده کنی..میتونی هفته ای دو سه بار سر بزنی

من میشنوم یکی‌ میخواد بره حتی اگه نشناسمش دلم‌ میگیره😂😂😂

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!

فقط با کلمه ی "خداحافظی" ات یاد این شعر افتادم

ب خداحافظی# ِ تلخِ تو سوگند،نشد

ک تو رفتی و دلم ثانیه ای بند،نشد

لبِ تو میوه ی ممنوعه ولی لب هایم،

هر چه از طعم لبِ سرخِ تو دل کند،نشد

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر

هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

هر کسی در دل من جای خودش را دارد

جانشین تو در این سینه خداوند نشد

خواستند از تو بگویند شبی شاعرها

عاقبت با قلم شرم نوشتند: نشد!

از: فاضل نظری

ای شیطان بزرگ بذار بره😈😂😂

نه میخوام گمراهش کنم،صداشو در نیار😂😂😂ی چیزی بگم ناراحت میشی؟😑😑

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!