2777
2789
عنوان

📚📚📚تاپیک جامع معرفی کتاب📚📚📚

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 47 پست

سرگذشت کلئوپاترا مقتدرترین ملکه جهان به روایت کنیز مقریش شرمیون 

اوکه پس از مرگ پدر و به قتل رساندن برادرش بطلمیوس دوازدهم درسال 51 قمری به سلطنت مصر رسید،اصالتا ازمردم مقدونیه یونان وبه احتمال قوی زنی بیشتر بور بود تا سیه چرده ودرطول 19سال حکمرانی اش بر ان کشور همواره درصدد بود تا افکار جاه طلبانه وبلند پروازانه اش را برای حکومت بر امپراتوری روم به مرحله اجرا دراورد ودر این راه توانست مارک انتونی بزرگترین فرمانروایان رومی را با خود هم داستان کنداما دست تقدیر سرنوشت اورا به گونه ای دیگر رقم زد

📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚

نظرمن:یک کتاب به ظاهر تاریخی ولی دربطنش سرشار از عاشقانه هاست...داستان زندگی کلئوپاترا..داستان تاریخ مصرباستان..داستان جنگ ها و فدارکاری های قدیمی..همه اینا کنارهم باعث شده این رمان شاهکار باشه..بشدت توصیه میکنم ازدستش ندین😊

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از تاپیکت ، من این کتابو خوندم خیلی خوبه

خواهش میکنم.اگر دوس داشتین میتونین شماهم کتابی که دوست دارین رو معرفی کنین

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
عالیه عالی...من الان درگیر خوندن کتاب ازمونم هستم ، بعدش حتمااااا در این تاپیک فعالیت خواهم کرد. مر ...

اره حتما بیا باهم همکاری کنیم تاپیکو بترکونیم😂

من حداقل دوتا کتاب در روز میزارم منتظرم بیای

منم خوندن خیلی جالب بود 

واس منم خیلی جذاب بود

استارتر عزیزم طلا ساعت 11 تا 12 شب یه بار دیگه تایپیک رو بیار بالا تا تعداد بیشتر بشه و با کتابهای ب ...

چشم چشم😍

آنا کارنینا نوشته نویسنده مشهور قرن نوزدهم لئون تولستوی است. تولستوی در رمان آنا کارنینا شرح حال روابط میان خانواده های روسی در طبقه اشراف، در قرن نوزدهم را روایت می کند.

گرچه این کتاب برای قرن ۱۹ هست ولی تو جامعه امروز هم، کم نیستند مردها و زن هایی مشابه افراد این کتاب. به همین دلیل کتابی نیست که داستان ناآشنایی داشته باشد!

آنا کارنینا شخصیتی دارد که موقع خواندن کتاب به معنی واقعی کلمه حرص من را در آورد! با رفتار های دوگانه اش اصلا موافق نیستم و رفتارهایش را واقعا درک نمی کنم.

تولستوی اتفاقات جزئی و فرعی رو به طور کامل بیان کرده به طوری که مثلا، بیش از ۱۰ صفحه از مسابقات اسب سواری با تمام جزئیات حرف زده است. در مورد شخصیت های داستان هم به طور کلی توضیح داده و اینکه هر کدوم از این افراد طرز فکرهای مختلفی دارند را تشریح کرده است.

📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚

بخشی ازکتاب"آناکارنینا"

.📖. در زندگی خانوادگی اگر قرار باشد قدمی برداشته شود باید میان زن و شوهر اختلاف نظر کامل برقرار باشد یا توافق محبت آمیز.

اگر روابط مبهم باشد، یعنی نه این و نه آن، هیچ کاری صورت پذیر نخواهد بود. خانوارهای بسیاری تنها به آن سبب سال ها در وضع واحدی، که زن و شوهر هر دو از آن بیزارند، باقی می مانند که نه توافق کامل میانشان برقرار است و نه اختلاف نظر کلی...! 

📕آناکارنینا

#لئو_تولستوی

سلام به به بالاخره ی تاپیک عالی  

اینجا کسی شعر می خونه

کتاب های

ضد 

گریه های امپراطور

اقلیت

و کتاب

نوشته فاضل نظری

بخونین عالین و دلپذیر

گویند ک سرانجام ندارید شما                                              ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم   
سلام به به بالاخره ی تاپیک عالی     اینجا کسی شعر می خونه کتاب های ضد  گریه های ا ...

چشم حتما

خوشحال میشم همکاری کنین😍

عالیه این کتاب خیلی دوست دارم کتابهای بیشتری از یالوم بخونم

من فقط همین کتابو ازش خوندم..خیلی جذاب بود👌👌👌👌

ملت عشق داستان یه خانم منتقد ادبیه که شروع به خوندن رمانی از یک فرد ناشناس میکنه..داستان مربوط به عشق عرفانی بین مولانا وشمس تبریزیه

رمانی با عاشقانه های متفاوت..عشق به خداوند وعرفان وتصوف

📚📚📚📚📚📚📚📚📚

بخشهایی از کتاب:

📖کیمیای عقل و کیمیای عشق بسیار متفاوت اند. عقل محتاط است و هر قدمی را با ترس و احتیاط برمی دارد و هر آن با جمله ی «مراقب باش!» هشدار می دهد. اما عشق! عشق مگر چنین است؟! فقط می گوید خود را رها کن، بگذار و بگذر! عقل به آسانی از پا نمی افتد، عشق اما خود را خراب و ویران می کند و می دانی؟ خزائن و گنج ها همیشه در میان خرابه ها یافت می شوند! هرچه هست، در دلی خراب و ویران شده است

📖دوست داشتن خداوندی که هیچ نقصی در او راه ندارد، سهل است. آنچه سخت است، دوست داشتن انسان های فانی است با همه ی خطا و ثوابشان. فراموش مکن آدمی هر چیزی را به اندازه ای می فهمد که نسبت به آن عشق دارد! پس تا زمانی که برای دیگران از صمیم قلب آغوش نگشایی و بخاطر خالق، مخلوق را دوست نداشته باشی، نه می توانی چنان که شایسته است بفهمی و نه به شکلی لایق دوست بداری..!