2777
2789
عنوان

چجوري گذشته شوهرمو فراموش كنم؟؟

2739 بازدید | 54 پست

شوهر من مرد خوبيه اهل زندگيه تو كارا خونه كمكم ميكنه زياد ابراز علاقه ميكنه دوسم داره اما

من تو گذشته شوهرم زياد سرك كشيدم و متوجه شدم مثلا اون زمان كه ايشون چين بوده يك ماه،اونجا ديسكو ميرفته

يا فهميدم قبلا دوست دختر داشته و اون دختر هم عكساي كاملا برهنه شو واسه همسرم ميفرستاده!كه اين قضيه مال سه سال پيشه و رابطشون ٢ ساليه كه تموم شده

ميدونم همه اينا مربوط به گذشتشه اما چيكار كنم فكر كردن بهش آزارم ميده.آخه من هيچكدوم از اين كارا رو تو مجرديم نكردم حتي خارج از كشورم زندگي كردم يه مدت ولي يك بارم ديسكو نرفتم!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خوب تو دوست نداشتی نکردی اون داشته کرده تازه اکثر پسراهای اهل همه چی میرن دختر افتاب مهتاب ندیدهدمیگیرن خخخ بعدم واسه پسر هیچ اشکالی نداره تازه من اگر طرف دوست دختر نداشته باشه اصلا خوشم نمیاد ازش چون تازه میخاد یادبگیره با یه زن چطور رفتار کنه 

گذشته ها گذشته دیگه به این چیزا فکر نکن ملت اونقد تو زندگیشون مشکلات بزرگ دارن ک خداروشکر شما ندارید

بشین از اینی ک هست لذت ببر جا اینکه فکر کنی قبلا چی بوده

اشتباه محضه بعد ازدواج درباره گذشته شوارت تحقیق کردی.گذشتش به خودش مربوطه الان چیزی که مهمه اینه که عاشقته و تو رو برا زندگی انتخاب کرده هیچ دلیلی نداره بش فکر کنی همین که تونسته عشقشو که توهستی پیدا کنه بهترین چیزه

ببین عزیزم بهتر نبودتو این چیزها سرک نمی کشیدی؟

درروایتی داریم اگر مردم از از اسرار یک دیگر با خبر می شدند هیچ کس حاضرنمی شدزیر تابوت هم را بگیره.

بهتر است لعنت به شیطان کنی وزیادکنکاش نفرمایی.

عجبا

تو گذشته ک به شما متعهد نبوده

چه توقعاتی دارین بخدا

مهم الانه

زندگیتو تلخ نکن

خوبه خودتم داری میگی گذشته!ینی گذشته...

شوهر شما ک تو گذشته ش زندگی نمیکنه

پس باتوجه به چیزی ک الان هست قضاوتش کن بنده خدارو

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

اینو بپذیر که دو سال پیش شمارو نداشته و یه فرد آزاد بوده که هر کاری دوست داره میتونه بکنه اما مهم اینه الان که تعهد داده پاش وایسه.

تو را من چشم در راهم شباهنگام که می گیرند تلاجن رنگ شاخساری!👀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز