2777
2789
من الان برام ۴ تا باکس ۱۲ تایی رب دلند اورد دونه ای ۸۵۰۰ ۸۰۰ گرم

۴تا باکس  برای مصرف خونگی؟؟

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد شایعه درست میکنید یه مدت میگفتید نوار بهداشتی پیدا نمیشه به شوهرم گفتم بریم بگردیم پیدا کنیم من ...

رب شایعه نیست .ولی منم رفتم از مغازه کوچیک نوار بهداشتی گرفتم 

شوهرم دیشب خرید کارد میزدی خونش درنمیومد ، درسا قبلا خریده بود که خیلیم شل و بدردنخوره تومن الان 16تومن😐 از مغازه های کوچه پس کوچه ده تومن پیدا کرده بود.

زشک و چین چین 18تومن😑

دیشب رب کوجه خرم قیمت گذاشتم 15تومن 

آهای خانومی که نی نی میخوایی به جا این که هی پست میزاری غصه میخوری پاشو وضو بگیر قرآن بوس کن نیت کن شروع کن بخونش روزی چند صفحه بعد نماز بخون ایشالا یه نی نی خوشمل خدا بهت بده😍😍 
چقد شایعه درست میکنید یه مدت میگفتید نوار بهداشتی پیدا نمیشه به شوهرم گفتم بریم بگردیم پیدا کنیم من ...

دم خونه ما هم مای لیدی مشبک داره 4000

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
رب شایعه نیست .ولی منم رفتم از مغازه کوچیک نوار بهداشتی گرفتم 

نمیگم گرون نشده الان همه چیز گرون شده رب همدانیان میگرفتم ۵تومن الان شده ۱۲ ....ولی بعضی چیزارو الکی خودمون بزرگ میکنیم....

بخدا من دیروز رفتم بگیرم گفتم بریم قیام و مولوی که ارزونتر باشه اصلا نوار بهداشتی وجود نداشت انگار که تخمشو ملخ خورده بعضی از مغازه ها فقط داشتن اونم از این مارکای بیخودی و به تعداد کم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792