2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکلی نداره فقط احتیاط کنین بهتره چون توی ۱۲ هفته برین سونو مشخص میشه جفتتون چه طوره من خودم جفتم پایین بود گفت نزدیکی نداشته باشی

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
ما تا هفته اخر داشتیم اصلا اشکال نداره    

خانمی ببخشید میپرسم شما دخول را انجام میدادین؟

آخه من کل این 8 ماه را میترسم و اصلا این مدل انجام ندادیم...ولی خوندم ارضا شدن زن در بارداری باعث انقباض میشه حالا گفتم بپرسم ؟

خانمی ببخشید میپرسم شما دخول را انجام میدادین؟ آخه من کل این 8 ماه را میترسم و اصلا این مدل انجام ن ...

اره عزیزم رابطه کامل داشتیم تا 2روز مونده به زایمان 

زایمانمم با امپول فشار بود درد نداشتم اصلا

بچه ها یه سوال بعد اینکه انشاله زایمان کنیم بهترین حالت برای جلوگیری کردن چیه ؟ چون من میدونم آگه قرص بخوام بخورم چون خودمم مشکل پریود دارم مطمعنا روی هورمونها اثر میزاره. طبیعی جلوگیری کردن هم که ریسک داره. شماها چیکار کردین ؟

اره عزیزم رابطه کامل داشتیم تا 2روز مونده به زایمان  زایمانمم با امپول فشار بود درد نداشتم اصل ...

به سلامتی. فقط با خجالت فراوان یه سوال دیگه دارم .

بازم خوبه اینجا هست وگرنه من نمیدونم این سوالها را از کی بپرسم.  با خجالت زیاد میخوام بدونم چرا میل جنسی من اینقدر زیاد شده. من قبل بارداری اصلا اینطور نبودم

.خیلی ناراحتم که ایتطوری شدم. روم هم نمیشه از دکتر بپرسم. بعد چون ما داخل شدن هم معدرت میخوام نداریم میگم واسه این هست که اینطور شدم.... نمیدونم. ... ببخشید که پرسیدم.

عزیزم میلت زیاد چون دخول ندارین اگه احتیاط کنه بلخشید یعنی اروم باشه اشکال نداره حتی برا زایمانتم خو ...

دقیقا خانمی. فکر کنم چون از اول ترسیدم در بارداری دیگه الان هم نتونم.فقط میخوام بدونم هفته ای دوبار ارضا شدن تو این ماهها بارداری خدانکرده که مشکلی نداره ؟؟؟