2821
2789
عنوان

سوسککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 22 پست
مطمینی سوسک کابینتین؟اگه تک و توک دید بدون خیلی زیادن مثلا من شعله گازو روز اول روشن کردم دوتا پریدن ...

چجوری ریشه کنشون کردی به نظرم هرجااین سوسک بزرگاباشن این کوچیکام سروکلشون پیدامیشه بزرگاروریشه کن کنی کوچیکاهم ریشه کن میشن

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
چجوری ریشه کنشون کردی به نظرم هرجااین سوسک بزرگاباشن این کوچیکام سروکلشون پیدامیشه بزرگاروریشه کن کن ...

نه بزرگا درسته ترسناکن ولی اونا تعدادشون خیلی کمتره مثلا سالی یکی دوبار میبینی اینا خیلی سریع تولید مثل میکنن بعد این کوچیکا فقط تو هوای سردو خنک هستن مثلا حتی میرن داخل یخچال،من کل وسایلو موتورشونو باز کردم حتی توسترم باز کردم دیدم پره داخلش،تو این خونه جدیده هم چندتا اومدن با سم کامن ریشه کن شدن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه بزرگا درسته ترسناکن ولی اونا تعدادشون خیلی کمتره مثلا سالی یکی دوبار میبینی اینا خیلی سریع تولید ...

من بچه کوچیک دارم چجوری سم بزنم

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
منم بچم دوسالش بود ولی بجاهایی زدم ک دسترسی نداشته باشه ب پشت وسایل و کابینت دوروزم.خونه نبودم

من به نظرم ازپشت گازمون میان

اره میگم ک پشت همه وسایل هستن متاسفانه

شماچندتادرروزمیدیدین

شماچندتادرروزمیدیدین

خونه قبلیمون زیاد میدیدیم مثلا ی شب بیدار شدم برم اب بخورم ی ده تایی دیدم اسپری زدم یهو دیدم بیشتر شدن،ولی وقت اثاث کشی هنه چیزو تمییز کردیم اوردیم بازم چندتا اومدن این خونه در حد ده تا دیدم ک سم کامن زدم و ریشه کن شدن

2824
2823
2791
2779
2792