2777
2789
عنوان

دلم گرفته.. 😭😭😭😭

301 بازدید | 20 پست

ازدیدن چشای پربغضش دلم گرفت.. هنوز جلوچشممه.. چجوری قورت داد بغضش رو که اشکاش سازیر نشه.. قربون چشات برم خواهر قشنگم.. میفهمم مجردی و تنهایی و ترس از آینده چقد عذابش میده.. حرف تولدش بود که افتاده تو ایام شهادت و نمیشد براش مث همیشه یه کیک دورهمی بگیریم.. واای.. بمیرم براش.. با یه بغضی بمن گفت من تولد نمیخوام که.. کلا حس خوبی ندارم بهش که ناراحت باشم..غم پشت چشاش و تنهاییش عذابم میده.. خدایاااا من خواهر خوبی براش نیستم.. چرا دعام درحقش اجابت نمیشه😭😭😭.. مگه نمیگن دعای زن باردار اجابت میشه؟!نصفه شبی از گریه خوابم نمیبره.. توروخدا دعاش کنین به حق این شبای عزیز بختش باز شه و ازین وضعیت دربیاد.بحق صاحب اسمش حضرت فاطمه زهرا س

توروخدا نگین که همه چی ازدواج نیس.. همدم خوب یه نیاز طبیعیه..واقعا نیاز داره.. دختر پاکیه تاحالا یه قدم کج برنداشته.. این حقش نیس..دعاش کنین عزیزان.. 😭😭😭

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب از ته دل خیلی براش دعا کن عزیزم.متوسل شو به امام حسین امشب براش

دعا کردم.. اگه خدا قابل بدونه.. دعا کن خدا صدامو بشنوه😥

امیدوارم بعد از این ایام بیای تاپیک بزنی واسه جشن خواهرم چی بپوشم موهام چ مدل درست کنم 

استاتر با اینکه نمیشناسمت ولی الان ک اومدم جوابت بدم ی جوری بود ته دلم ی حالی با ی لبخندرو لبم نوشتم .مطمئنم بعد از این روزا خوشحالیشو میبینی 😍

فان مع العسریسرا  
تهرانیم.

میشه یکم اطلاعات بدی؟تحصیلات و وضع مالی و ظاهری و...  راستش یه مدت بهم سپردن دختر خوب دهه شصت... 

میدونم سخته اینجور جاها ولی خب شاید قسمت بود 

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
عزیزم خودت دست ب کار شو...از اقوام شوهرت..ی نفرو واسش جور کن...

نیس کسی دوروبرشون متاسفانه.. همه خانوادش هم شهرستانند😞

امیدوارم بعد از این ایام بیای تاپیک بزنی واسه جشن خواهرم چی بپوشم موهام چ مدل درست کنم  استاتر ...

انشاالله.. خدا از دهنت بشنوه عزیزمم😍😘

میشه یکم اطلاعات بدی؟تحصیلات و وضع مالی و ظاهری و...  راستش یه مدت بهم سپردن دختر خوب دهه شصت.. ...

عزیزم ممنونم از لطفت.گوشیم داره خاموش میشه بدجام خوابیدم نمیتونم شارژر بزنم شوهرم بیدار میشه.اگه اشکال نداره صب برات درخواست دوستی میزنم باهم حرف بزنیم