2777
2789
جووون هنوز بس

اره جوونه خیلیم به خودش میرسه گونه گذاشته زاویه سازی صورت انجام داده بینیشم خیلی سال قبل عمل کرده

تو عاشورا همه بهش میگفتن بهت نمیاد عروس داشته باشی

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره جوونه خیلیم به خودش میرسه گونه گذاشته زاویه سازی صورت انجام داده بینیشم خیلی سال قبل عمل کرده ت ...

وای 

دقیقا مثل مادرشوهرمن 

البته چون یکی از پسرش متخصص زیبایی هس ازاینرو کارا میکنه

خیلی به خودش میرسه

من هیچ موقع مادر شوهرم رو نمیبخشم بخاطر یه کارش ب جون مامانم اگه دروغ بگم .ی سری با جاریم در مورد ابجیم باتلفن حرف میزدم .بغل درمون ی پنجره است کناره پنجره وایساده بود داشت ب حرفای من گوش میکر منم دیدم سایه اش افتاده پنجره رو باز کردم یهو کله اش اومد داخل  بقران .

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 

ادم یعنی اینقدر بی فرهنگ . باز ادم نشده بود ی سری هم منو شوهرم داشتیم حرف میزدیم وایساده بود شوهر پنجره رو باز کرد گفت سر پا خسته میشی صندلی بیارم

سر جهازم یه فتنه ای انداخت پسر احمقش داشت منو طلاق میداد دلم میخواد موقع جون دادن ببینمش یه بارم سرم ...

وای خدا این کیه دیگه .

مال من فکر میکنه خیلی اهل پز دادن فلانه اما لباسای زمان هخامنشی رو میپوشه یعنی نادونه یه چیز دبگه تمام رفتارای منو به شوهر گزارش میده عقب مونده دلم میخواد لال شه خفه شه ظاهرشو هر کی بببنه میگه به به اما واه واه 

مال من فکر میکنه خیلی اهل پز دادن فلانه اما لباسای زمان هخامنشی رو میپوشه یعنی نادونه یه چیز دبگه تم ...

😝😝  واقعن کلاس هم میزاره

بخدا راست میگم بعد اون همه بلاهایی که سرم آوردن به من از استرس زیاد تیروئید اومد بخدا نمیگذرم 

اه  چقد بدم اومد ازش کثافت احمق