2777
2789
عنوان

زعفران

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 33 پست

ضرر استرست بیشتر از اون یه ذره زعفرونه جانم.

منم خییییییلی رعایت میکردم تو بارداری طوری که اطرافیان مسخرم میکردن.انا بعضیا که رعایت نمیکنن هیچ مشکلی هم ندارن.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضرر استرست بیشتر از اون یه ذره زعفرونه جانم. منم خییییییلی رعایت میکردم تو بارداری طوری که اطرافیان ...

نمیشه اعتماد کرد باید رعایت بشه چون بعضی نطفه های ضعیفن بعضی قوی

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
ضرر استرست بیشتر از اون یه ذره زعفرونه جانم. منم خییییییلی رعایت میکردم تو بارداری طوری که اطرافیان ...

اره راست میگی ولی نمیدونم چرا دست خودم نیست اه این استرس هی میاد سراغم 

ما  3 تا   
نمیشه اعتماد کرد باید رعایت بشه چون بعضی نطفه های ضعیفن بعضی قوی

میدونم گلم.منم گفتم که خیلی رعایت میکردم.اما الان استارتر خورده دیگه نمیشه که انگشت بکنه تو حلقش بالا بیاره.استرس هم بیشتر ضرر داره براش.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

زنداداش من همههههه چی خورد،از زعفران، تا جیگر و هر چیزی که من بشدت توی بارداری ازش دوری میکردم، ولی زنداداشم میگفت همه چی در حد تعادل اشکال نداره، الان پسر من وزن و قد معمولی داره، در حالی که دختر اون توپولو و قد بلللللللند

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

زنداداش من همههههه چی خورد،از زعفران، تا جیگر و هر چیزی که من بشدت توی بارداری ازش دوری میکردم، ولی ...

جدی خدا کنه مشکلی پیش نیاد واسه منم . خدا جونم خودت بهم ارامش بده . 

ما  3 تا   
جدی خدا کنه مشکلی پیش نیاد واسه منم . خدا جونم خودت بهم ارامش بده . 

بهت قول صددرصد میدم هیچی نمیشه، فقط زیاده روی نکن

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

بهت قول صددرصد میدم هیچی نمیشه، فقط زیاده روی نکن

نه بابا اصلا رعایت میکنم .مهمونی بودم 

وگرنه خودم که درست کنم رعایت میکنم .خیلی بهم فشار اومده حالت تهوع بهم دست داد از استرس 

ما  3 تا   
نه بابا اصلا رعایت میکنم .مهمونی بودم  وگرنه خودم که درست کنم رعایت میکنم .خیلی بهم فشار اومده ...

خخخخ

اصلا بهش فکر نکن😂😂😂😂😂

میگن جیگر باعث سقط میشه، یبار زنداداشم یه کیلو خورد😐😐😐😐

زعفران هم شنیدم زیادش باعث سقط میشه، ولی خواهر شوهر خواهرم همیییییشه ته چین زعفرانی میخورد، هیچی نشد، الان هر دو تا دختر توپولو و قد بلند دارن

خخخخ اصلا بهش فکر نکن😂😂😂😂😂 میگن جیگر باعث سقط میشه، یبار زنداداشم یه کیلو خورد😐😐😐😐 زعفرا ...

مننون عزیزم دلم از دلگرمی که بهم دادی و بقیه دوستان 👄👄👄😘😘😘😘

ما  3 تا   
مننون عزیزم دلم از دلگرمی که بهم دادی و بقیه دوستان 👄👄👄😘😘😘😘

شک نکن چیزی نمیشه، در کل احتیاط کن🌷🌷❤❤😍🌷😘😘🌷❤❤😍

گلم من تو بارداری انقدر رعایت میکردم همه چیزو سر ساعتو با وسواس تمام میخوردم ی لیست تهیه کرده بودم چی بخورم چی نخورم اما خدا نخواست بچه ام نموند.دخترعمو خودمو دخترخاله شوهرم همزمان با من باردار بودن همه چی هم میخوردن همه کارم میکردن بچه هاشون صحیح و سالم یک ماهه دنیا اومده.خودتو اصلا اذیت نکن ریلکس باش هیچی نمیشه فقط بسپار به خود خدا

خدایی هست.....
گلم من تو بارداری انقدر رعایت میکردم همه چیزو سر ساعتو با وسواس تمام میخوردم ی لیست تهیه کرده بودم چ ...

انشالله که دیگه از این مشکلات برات پیش نیاد و برای هیچ کس دیگه .ممنون عزیزم 😘😘😘😘😘

ما  3 تا