2777
2789
چقدر امروز درباره جاریات تاپیک زدی سه تاشو من خوندم  جاریام بی سوادن  جاریام پذیرایی بلد ...

واقعا ؟؟

پس معلومه داره به زندگی اونا حسودی میکنه ؟؟

یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستین 😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب هر حال هر کی ارایش نکنه تو این زمونه یک نوع امله . . 

پس چه قدر اروپایی ها و آمریکایی ها امل هستن

چه قدر مریم میرزا خانی امل بوده

چه قدر ترانه علیدوستی امله

چه قدر زنای عربستانی که زن سوم و چهارم شوهراشونن و آرایش میکنن که توجه شوهر رو جلب کنن با کلاسن

در ضمن تمام استادای دانشگاه من که خانم بودن هم املن

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
یعنی دیگه حالم از کلمه جاری و مادر شوهر و خواهر شوهر و عروس و این خاله زنک بازی ها بهم میخوره از بس ...

امشب واسه تاپیک اطلاعات عمومیم صدات میزنم بیای حالشو ببری

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
حتما عزیزم خوشحال میشم     مرسیییی

خواهش گلم.تاپیک چند روز پیش زدم ولی روز بعدش مریض شدم و روزهای بعدم میرفتم مراسم و خلاصه نشد ادامه بدیم.انشاالله امشب

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
پس چه قدر اروپایی ها و آمریکایی ها امل هستن چه قدر مریم میرزا خانی امل بوده چه قدر ترانه علیدوستی ...

واقعا که خوب جوابشو دادی آفرین

یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستین 😊😊
پس چه قدر اروپایی ها و آمریکایی ها امل هستن چه قدر مریم میرزا خانی امل بوده چه قدر ترانه علیدوستی ...

بحث من اروپا امریکا افغان نیست .اه اه ترانه علیدوستی کیه تو چ عصری هستی تو .بابا فهمیدیم تو دانشجو پیام نور هستی 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
بحث من اروپا امریکا افغان نیست .اه اه ترانه علیدوستی کیه تو چ عصری هستی تو .بابا فهمیدیم تو دانشجو پ ...

اشتباه فهمیدی 

البته ازت انتظاری هم نمیره

من دانشگاه دولتی درس خوندم خیلی وقت هم هست تموم شده

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

[QUOTE=69577261]اشتباه فهمیدی  البته ازت انتظاری هم نمیره من دانشگاه دولتی درس خوندم خیلی وقت هم هست تموم شده[/QUOTEماشالات بشه  من چیکار کنم ننه ات قربون قد و بالات بره.والا

خدایا شکرت بابت هدیه ات .