2777
2789
عنوان

واقعیت تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 136 پست

عزیزم..منم مثل تو خسته م..ولی فقط دردم با دردت فرق داره...انتظار سخته...ولی ته دلت مهمه که امید و باور هست یانه؟!! خب برای کسی که مبتلا به درد و سختیه درک حکمتی که دیگران میخوان با حرف زدن ازش ارومت کنن سخته..میفهممت

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ناشکر نباش خدا اگ یه درو میبنده یه دره دیگه رو باز میکنه..امضامو بخون.

مطمئن باشه خدا داره امتحانت میکنه .هربنده ای یجوری امتحان میشه.امیدوارم خدا یه فرزند سالم و صالح بهت بده

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

نا اميد نشو 

خيليا رو ديدم كه بعد از چند سال بچه دار شدن 

همين چند روز پيش يكي از اقوام شوهرم بعد از هشت سال خدا بهش بچه داد

دوبار هم بچه كاشتن اما بچش سقط ميشد الان بودن دخالت دكتر خودشون باردار شدن

عزیزممم نا امید نباش هنوزم راه هست فقط نا امید نشو میدونم خیلی سخته ولی امیدتو از دست نده و خدارو شکر کن به خاطر نعمتای دیگه که بهت داده 

بدتر از رفتن...گندی است که انسان ها به باور هم میزنند 

اینا چیزایی هست که تو مختون کردن از بچگی 

اگر معجزه بر ای همه باشه که سنگ رو سنگ بند نمبشه و علم پیشرفت نمیکنه 

بعدشم حالا ۱۴۰۰ سال پیش جنگ کردن اینا خوببودن اون پسر عمو بد

شما حاجت خواستید از اون پسر عمو خوبه دلیل نمیشه حاجت روا بشید 

پس علم واسه چیه 

من خودم باانتقال جنین باردار شدم بهد ده سال منتظر معجزه نبودم واقعیت رو پذیرفتم رفتم دنبال درمان 

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  

امام حسین و ابلفضل چیکار ب اسپرمای شوهر تو دارن 😕😕😕😕واقن که 

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

دنیا همینه بعضیا تو خوشبختی غرقن و خدا و پیغمبرم نمیشناسن بعضیاشون 

بعضیام ادمای خوبین معتقدن ولی همش گرفتارن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
واسه خدا و امام حسین چیکار کردین ک حالا طلب کارین.

😐😐😐😐خودش میدونه و خدا و امام خودش

چرا باید به من و شما مربوط باشه؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نگو اینجوری ، نا امید نباش 😞

ب چ شکلی بگم مگه نمیگن عباس ناامیدنمیکنه مگه نمیگن ب شش ماهه وسه ساله حسین قسمش بدید ناامیدتون نمیکنه آخه من ک نگفتم بیان بجه بهم بدن فقط گفتم امیدموناامیدنکنن