2777
2789
عنوان

کمکم میکنید چطور عاشق شوهرم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولا حرف ت حق

البته بعصی وقتا ادما عاشقن ولی نمدونن همینکه به طرف وابسته بشی دلت تنگ بشه از دیدنش خاشحال بشی و....عشقه دیگه حتما که نباید عاشق از نوع ادمای افسرده که همه چیشون رو فراموش میکنن بخاطر یه نفر شد که.

کارای هیجان انگیز بکن.. با هم روزای خیلی متفاوتی بسازید.. کم کم عاشق میشید.. تو شروع کنی اون ادامه میده.. من یه هفته شوهرمو خوشحال میکنم اونم دوهفته تلافی میکنه و همش یه کارایی میکنه عاشقش میشم.. اصلا باهم عادی نباشید.. واسه هم خاص باشید.. اینم بگم.. من بخاطر کوچکترین چیزی که اون انجام بده ذوق مرگ میشم.. واقعا از ته دلم... هیجان بده به رابطتون

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
شوهرم حتی بوسش هم میکنم بدش مياد ميگه فقط بخاطر دل تو رو بوس میکنم

پس دوستت داره که بخاطر دل تو. بوست میکنه.. به جزئیات رفتارش دقت کن.. مردا خیلی با ما فرق دارن.. اصلا بروز نمیدن.. ولی از رفتارشون میشه فهمید عشقشونو.. وقتی این جزئیاتو ببینی ناخوداگاه عاشقش میشی.. بعد ی سوال.. 

اگه شوهرت 1هفته خونه نباشه چه حسی داری؟ به این فکر کن.. اون وقت میفهمی چقدر عاشقشیِ.

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
پس دوستت داره که بخاطر دل تو. بوست میکنه.. به جزئیات رفتارش دقت کن.. مردا خیلی با ما فرق دارن.. اصلا ...

قبلا دلتنگ میشدم ولی الان ديگه ن فقط دوست ندارم مریض شه یا اتفاق بدی براش بیفته

قبلا دلتنگ میشدم ولی الان ديگه ن فقط دوست ندارم مریض شه یا اتفاق بدی براش بیفته

همین یعنی عاشقشی اما خبر نداری