2777
2789
عنوان

آفت لعنتی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 42 پست

منم مثل تو هستم همش افت میزنم با رب انار قرقره کن 

تازگی ها من اسپری بی حس کننده دندون میزنم هههه

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ن اتفاقا یه زمان فکر میکردم به خاطر بادمجان کلا اونو کذاشتم کنار دیدم بازم آفت میزنم گوجه هم میخورم ...

آخه من هروقت بادمجون میخورم آفت میزنم همسرمم گوجه که میخوره...فکر کنم قطره دنتول خیلی اثرکنه واسه ما که خوب میشه با دنتول..ارزونم هست دوسه تومنه...ویتامین سی هم باید بخوری امیدوارم زود خوب شی دوستم

خنثی بدون امضا...

عزیزم افت دهانت خوب شده.ازمایش دادید.من مشکوک به بیماری خودایمنی هستم.اصلا هم افت نمیزدم ازروزی،که دکترگفت خودایمنی داری من استرسم بالاست پنج روز پیش هم چندتا زخم که اول قرمز بودبعدسفیدشد توی سقف دهانم دراومده که چیزی بهشون بخوره درد دارن.خیلی نگرانم