2777
2789
عنوان

انگشت پام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7873 بازدید | 37 پست

چرکشو خالی کن ناخن اون قسمت رو هم تا میتونی و جا داره از ته بگیر بعد اسپند رو مثل چایی دم کن وقتی سرد شد انگشتت رو باهاش بشور دیگ هیچوقت چرک نمیکنه من اینکارو کردم پارسال هنوز نه ناخنم رفته تو گوشتم نه چرکیده

من همیشه شصت پام اینطور میشد

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
دختر دایی من ۳بار ناخونشو کشیدن درست دربیاد تا سری اخر درست شد😫😫😫 یبارم پسرخالم کشید ولی درست نش ...

من خودمم ناخنمو یه بار کشیدم البته اگر کج باشه و رشدش مشکل داشته باشه میکشن اگر خیلی کوتاه کرده باشی بره تو گوشت اینکارو میکنن ، ولی درد بدی داره اینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂 ولی جدی دکتر نرو چون پول بیخوده  با همینم خوب میشی خواهری

امتحان میکنم این هفته که همینجوری راه دکترم بخاطر نی نی دعاکن خوب شه انگشتم خیلی درد میاد

امتحان میکنم این هفته که همینجوری راه دکترم بخاطر نی نی دعاکن خوب شه انگشتم خیلی درد میاد

انشاالله زودی خوب میشه عزیزم 

هیچم نگران نباش چون چیز مهمی نیست 

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
خیلی نمیشه کامل چند وقت پیشم فشار دادم چرک زد بیرون باز الان چرک بود توش

سریع برو دکتر.چون من اینطوری بودم. عفونت زده بود تا بالای قوزک پام. دکتر دعوام کرد چرا دیر مراجعه کردم. سه روز بستریم کردن تا عفونت کشید پایین و خشک شد. بعد بردنم اتاق عمل سرپایی.بدون بی حسی ناخن رو از گوشت پام در اوردن. گفتن باید ناخن رو اوریب نگیریم. باید یه خط مستقیم ناخن پا رو بگیریم ک وقتی رشد میکنه نزنه به گوشت. تا عفونتش نزده بالا فوری مراجعه کن دکتر. گفت عفونته میزده به قلبت و خطرناک بوده اگه دیر تر میومدی

مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.
من خودم ناخن کاشتم انگشت حلقم خورد به ماشین ظرف شویی ناخنم برعکس شد با ناخنی که کاشته بودم کنده شد ف ...

ووووووووواااااااییییییییییییییییی😫😫😫😫

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
من خودمم ناخنمو یه بار کشیدم البته اگر کج باشه و رشدش مشکل داشته باشه میکشن اگر خیلی کوتاه کرده باشی ...

اره تو گوشت میره😞😞😞

وووویییی فکرشم درد ناکه😫😫😫

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏