شب که سرشونو میزارن رو بالش صبح از خواب بیدار میشن .من ۲ ساعت که میخوابم بیدار میشم .هر چقدر هم خسته باشم بازم همینطوریه .دمنوش و بهار نارنج هم جواب نمیده چیکار کنم 😣
یه زمانی دختر خونه که بودم توپ بغلم میترکید بیدار نمیشدم به خوش خواب معروف بودم
الان انقدر داغونم انقدر بی اعصابم و مشغولیت ذهنی دارم که به زور چهار و پنج صبح میخوابم تا حدود نه یا نه و نیم و لااقل هفته ای سه چهار بار با کابوس های ترسناک از خواب میپرم
تورو خدا جنجال نکنید khanomeaghaseyed نام کاربریم بود
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
چجوری توروخدا بگو الان همه فکر می کنن من دروغگوام😔😔😔😔😭😭😭😭😭
استارتر عزیز ، شب قبل از خواب شیر گرم بخور. قرص آهن هم همیشه بخور. من تازه یکماهه خوابم تنظیم شده ، اینارو خوردم بهتر شد خوابم. گوشیتم دور از خودت بزار ، من امروز ظهر خیییلی خوابیدم الان خوابم نمیاد و گر نه تا یک و نیم دیگه میخابم.