2777
2789
عنوان

از هر چی بترسی سرت میاد ....

230 بازدید | 13 پست

من شبا با مامانم میرفتم هیئت شوهرم هی میگفت حلقتو دستت کن تو این جلسات زنا چش تیز میکنن دنبال عروس مامانم واسه تاسوعا عاشورا رفت شهرستان خودم تنهایی رفتم هیئت امشب یه خانومه یهو اومد جلو گفت دخترم شما ازدواج کردی گفتم چطور گفت شماره منزلتونو میخواستم خشکم زد اومدم خونه به شوهرم گفتم گفت از بس بیبی فیسی کاش یه عمل پیر کردنم وجود داشت کلی حرص خورد از درون 😆😆😆😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پزی آخه چه فایده داره اینجور خواستگاریا مجرد باشم یکیم پیدا نمیشه لا مصب وقتی متاهلی اینجوریه

باشه پس حالا که پز ندادی یعنی ناراحتی دیگه؟😐بلای بسی سخت گریبانت را گرفته لابد 😆😆😆

باشه پس حالا که پز ندادی یعنی ناراحتی دیگه؟😐بلای بسی سخت گریبانت را گرفته لابد 😆😆😆

نه ناراحتم نه خوشحال بی حس شوهرم که انقدر عاشقانه اومد جلوم زندگیم اینه وای به حال زندگی که ننه طرف بیاد خواستگاری

ببین خب الان ظاهر همه دخترا و زنا مثل هم شده.واقعا ادم نمیتونه بفهمه کی مجرده کی متاهل.مخصوصا سنین پایین تر دهه هفتاد اینا که طبعا تووی سنین ازدواج هستن.بنابراین ربطی هم ب بی بی فیس بودن چندان نداره

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
چه پزی آخه چه فایده داره اینجور خواستگاریا مجرد باشم یکیم پیدا نمیشه لا مصب وقتی متاهلی اینجوریه

اي گفتي

من حالا پسرا چقدر بهم پيشنهاد ميدن تو دانشگاه

حالا ٢٩ سالمه يه دخترم دارما😂

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!