2777
2789
عنوان

معلم ازاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 42 پست
درمورد امضات چرچیل ربطی به سیگار وینستون نداره هاا🤔 شباهت اسمیه فقط

اره عزیزم می دونم ... اصطلاحا یه سبک داستانی سورئاله ... یه چیز غیرواقعی رو خلق می کنی مثه حسن تعلیل تو شعر تقریبا

وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم!                       بخشی از کتابم😎 #دلارام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم می دونم ... اصطلاحا یه سبک داستانی سورئاله ... یه چیز غیرواقعی رو خلق می کنی مثه حسن تعلیل ...

سورئال ینی فرا واقع گرایی کنیم تخیل کنیم ولی حس میکنم این بیشتر اطلاعات غلط به خواننده دادنه 🤔 بیشتر از اینکه ذهن رو سمت آرایه و زیبایی متن ببره سمت این میبره که مگه شرکت وینستون واسه چرچیل بوده. چون کلا شهرت چرچیل چیز دیگه ایه🤔🤔

البته نظر شخصیمه

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
ای بابا چرا شما اینجورین معلم ازاری جوری که کسی نفهپه کار شما بوده فقط خودم کیف میکنم نه کسی بهم میخ ...

اسم این رفتار اختلال سادیسم یا دگر آزاریه

اگر بدونی این یه اختلال روانیه میتونی برای درمان اقدام کنی

چه جوری ممکنه یه آدم سالم از آزار دادن کسی لذت ببره 

خودت فکر میکنی نرماله؟!

بحث شوخی در حدی که معلم حس بدی نگیره و از طبع شاد فرد لذت ببره با اذیت و آزار رسوندن متفاوته!

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
یا ابرفضضضل

از من به تو نصیحت ...به جای اذیت کردن معلما سعی کن خودتو تو دلشون جا کنی و نمره ی خوب بگیری ...خودم اگه دانش آموزی خودش یا خانواده اش بهم بی احترامی کنن..امکان نداره بزارم درسشو پاس کنه ..به هر ترفندی میندازمش. .حالا دیگه خود دانی عزیزم...ضمنا کاربریتو حذف کن و دیگه به درسات برس😊

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
اسم این رفتار اختلال سادیسم یا دگر آزاریه اگر بدونی این یه اختلال روانیه میتونی برای درمان اقد ...

نه اونجور ازاری مثلا روغن میریزم زیر پاش با کله میخوره زمین یا چسب میریزم رو صندلی معلمه میچسبه به صندلی کیف میکنم 

سورئال ینی فرا واقع گرایی کنیم تخیل کنیم ولی حس میکنم این بیشتر اطلاعات غلط به خواننده دادنه 🤔 بیشت ...

این یه قسمت خیلی کوتاه از یه پاراگرافِ که در ادامه بسط داده میشه و کلمات بعدی جوری میان که خواننده متوجه این بشه که نویسنده صرفا از شباهت اسمی استفاده کرده و سیگار وینستون ماله چرچیل نیست.

وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم!                       بخشی از کتابم😎 #دلارام
از من به تو نصیحت ...به جای اذیت کردن معلما سعی کن خودتو تو دلشون جا کنی و نمره ی خوب بگیری ...خودم ...

نه من کلا به درس علاقه ندارم به عشق اینکه معلمارو اذیت کنم کلا درس میخونم شوهرم میگه دیوونه ای 😂😂😂

این یه قسمت خیلی کوتاه از یه پاراگرافِ که در ادامه بسط داده میشه و کلمات بعدی جوری میان که خواننده م ...

آها. خیلیم عالی. موفق باشی

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
نه اونجور ازاری مثلا روغن میریزم زیر پاش با کله میخوره زمین یا چسب میریزم رو صندلی معلمه میچسبه به ص ...

واو چقد خنده دار و با حال😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است