2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه تیکرت درست باشه مثل همه هفته هامون ولی من الان سه هفتس حس میکنم تکوناشو

چ خوب. من چون جفتم قدامیه، بخودم دلداری میدم ک طبیعیه و هنوز وقت هست. هفته 22 ام ولی چیزی حس نمیکنم. البته حس سنگینی و درد دارم ولی لگد ن.

کنار تو درگیر آرامشم . . .
یکم برامون بگو  من نمیدونم چرا همه از طبیعی میترسن در حالی ک اصلا تجربشو ندارن

تو سزارین چندتا برش داریم که فقط یکیو میبینیم. 

حدود ۴۰ تا ۵۰ بخیه میخوره که خیلیه. 

تو تمام کشورهای دنیا سزارین جزء عمل های پر خطر و سخت محسوب میشه متاسفانه از اواخر دهه ۷۰ دکترها برای گرفتن پول بیشتر و راحتی خودشون سزارین را رایج کردن. تازه قبلش امضا میگیرن که تمام مسئولیت های عمل به پای خود پدر و مادره. 

دوست من ۳ سال پیش سزارین شد تو یوی از بیمارستان های معروف . بخیه اش عفونت کرد. سه ماه تموم درگیرش بود ولی دستش به هیچ جایی بند نبود. 

سزارین چون بچه هنوز امادگی به دنیا امدن نداره اصلا خوب نیست. ممکنه مشکلات ریوی و تنفسی بگیری چون هنوز سیستم تنفسش آماده نیست. 

توی طبیعی اگر اماده باشه بدن مادر ممکنه اصلا برش هم نخوره. 

خونریزی مادر خیلی کمه. دوره نقاهتش خیلی کمه. 

و مهمترین نکته امادگی شیردهی و شیر خوردن مادر و نی نی هستش. 

چ خوب. من چون جفتم قدامیه، بخودم دلداری میدم ک طبیعیه و هنوز وقت هست. هفته 22 ام ولی چیزی حس نمیکنم. ...

جفت منم قدامی 

نینی ناز چیه؟ من خیلی بی قرار بدونم بچه م دختر یا پسر

منممم ۲۲بهمنم☺

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞