2777
2789
عنوان

بی بی چکم بعد دوروز خیلی پر رنگ نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 33 پست

عزیزم فقط اینو بگم من وقتی بی بی گذاشتم که بتام بالای صدهزار بود و دو خطش کاملا پررنگ نبود و قلب دردونمم تشکیل شده بود پس چه توقعی از بی بی داری؟

به غلظت ادار ربط داره و نمیشه رو پررنگ یا کمرنگ بودنش نظر داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا برا منم سه بار هر سه روز درمیان زدم اما با اولی هیچ فرقی نکرد. با اینکه بتامم خیلی بالا بود

الهی قربونت برم..کلی دلم اروم شد اخیییش 

.این ارامشی که دادی باشه برا سلامتی بچت😢

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
نیازی به پررنگی و کمرنگی نیست من 8 هفته بودم مث همین کمرنگ  بود بچه مم صحیح و سالم قلبش میتپید ...

اخیییش..اوف..ممنونم عزیزم.اخه فکر میکردم الان بعد ۳روز دیگه باید مث خط cباشه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
عزیزم فقط اینو بگم من وقتی بی بی گذاشتم که بتام بالای صدهزار بود و دو خطش کاملا پررنگ نبود و قلب درد ...

اخیش..اروم شدم

الان این سومی نسبت به دومی پررنگ تره 

جدی میگی

الهی قربونت برم..کلی دلم اروم شد اخیییش  .این ارامشی که دادی باشه برا سلامتی بچت😢

قربونت عزیزم اصلا نگران نباش و بدلت بد راه نده. البته منم مث شما همین نگرانیو داشتم ک چرا پررنگ نمیشه. اما فهمیدم ک نگرانیم بی مورد بوده

اره پررنگتره نسبت به دومی  تو رو خدا واسه منم دعا کنید امروز ای یو ای شدم منم دلم شاد بشه  ...

انشالله به حق همین شب عزیز من نذر علی اصغر کردم که شیر بدم ..شماهم نذر کن

قربونت عزیزم اصلا نگران نباش و بدلت بد راه نده. البته منم مث شما همین نگرانیو داشتم ک چرا پررنگ نمیش ...

خدارو شکر فکر کنم کلیه ماها hcgو خوب دفع نمیکنه

بی بی چک من بعد دوماه منفی بود بتا هم منفی بود حدود سه ماهگی یدفعه ای بتا مثبت شد الانم18هفته ام

وای که چقدر سورپرایزز شدین