2777
2789
عنوان

اهدای اعضا

| مشاهده متن کامل بحث + 7580 بازدید | 57 پست
اینکه وقتی کارت داری تو شرایطی مثل کما و ... دکترا اونقدری که باید صبر نمیکنن میگن دیگه طرف کارش تمو ...

الکی شایعه وردازی نکن اجازه میگیرن، 

کارت سندیت نداره براشون فقط اگه کارت گرفته باشی به خانواده میگن بچه تون خودش راضی بوده حالا شما رضایت میدید

البته از نظر من اجازه گرفتن بیخوده چون من خودم خواستم بدن خودم رو اهدا کنم به کسی حتی پدر و مادرم هم ربطی ندارع

مامان منم همینو میگه. 

حتی من اینو خودم از جای معتبری شنیدم که خانمی برای ی عمل زنانه ی خیییلی ساده رفته اتاق عمل هی دیدن نمیارنش بعد جندین ساعت گفتن به شوهرش که همراهش بوده گفتن خانمت فوت کرد اعضاشم اهدا کردیم خدایی ی لحظه حال اون طرف رو حس کن خیییلی بده

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلولهای بنیادی واسه چیه 

واسه بچه های سرطانی هست

یه تست از بزاق دهن میگیرن اگه کسی که احتیاج به پیوند مغز استخوان داشت و با شما مچ میشد از شما میگیرن سلول بنیادیش رو، کع اونم از طریق گرفتن خون هست

الکی شایعه وردازی نکن اجازه میگیرن،  کارت سندیت نداره براشون فقط اگه کارت گرفته باشی به خانواد ...

شایعه نیست عزیزم اطلاعات کافی نداری وقتی کارت داری دیگه از هیچ احدی اجازه نمیگیرن اگه قرار بود اجازه بگیرن که دیگه کارت فایدش چیه خوده طرف بعد مرگ براش چه فرقی داره تنش بره زیر خاک یا تو بدن ی فرد دیگه

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
شایعه نیست عزیزم اطلاعات کافی نداری وقتی کارت داری دیگه از هیچ احدی اجازه نمیگیرن اگه قرار بود اجازه ...

بدون امضا از بازمانده ها نمیتونن ازنظر حقوقی و قانونی به مشکل میخورن

اگرم اینکارو جایی کرده باشه خیلی راحت میشه ازشون شکایت کرد

بدون امضا از بازمانده ها نمیتونن ازنظر حقوقی و قانونی به مشکل میخورن اگرم اینکارو جایی کرده باشه خی ...

اینارو میگن ولی در عمل کارخودشون رو میکنن من خودم ی نمونه از تی وی شنیدم بالاتر توضیح دادم

اینارو میگن ولی در عمل کارخودشون رو میکنن من خودم ی نمونه از تی وی شنیدم بالاتر توضیح دادم

عزیزم اینی که شما میگی غیر ممکنه 

موقعی که کسی میره کما 

کمیسیون پزشکی تشکیل میدن واسه اینکه تایید بشه مرگ مغزی شده 

کسی که توی کما رفته رو که اعضاشواهدا نمیکنن 

اون کارت واسه اینه که سفیران اهدای عضو وکسایی که مسئول صحبت کردن با خانواده ها صحبت میکنن حرفشون پیش باشه مثلا به خانواده من میگن دخترتون خودش راضی بوده به اهدای اعضای بدنش 

بعدشم شما که میگی خانمه تو اتاق عمل تموم کرده اعضاشواهدا کردن آخه الکی نیس که 

باید لیست کسایی که تو نوبتن بررسی بشه و... 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
عزیزم اینی که شما میگی غیر ممکنه  موقعی که کسی میره کما  کمیسیون پزشکی تشکیل میدن واسه ا ...

فداتشم من اینو با گوش و چشم خودم از شبکه ی یک دیدم اخبارم نبود ی برنامه ی زنده بود کارشناس اومده بود درباره ی مسایل پزشکی و اینا بود به عنوان انتقاد اینو قضیه رو گفت 

تمام حرف هایی که شما درست ولی اینجا ایرانه عزیزم کجا قانون درست اجرا میشه که تو این مورد بشه

من و همسرم تو اولین فرصت می گیریم، اگر مادرم بدونه شهیدم می کنه زودتر اعضای بدنم اهداشه😂😂😂😂

منم می خواستم کارت اهدا عضو پر کنم ولی مرجع تقلیدم آقای سیستانی این کار رو حرام اعلام کرد .

من روز تولد ۲۱ سالگیم ثبت نام کردم خیلی راضیم 

منم می خواستم کارت پر کنم که مرجع تقلیدم این کار رو حرام اعلام کرد . شما مرجع تقلیدت کی هست ؟برو ببین چه فتوایی داده . سیستانی میگه چون قلب و بقیه اعضا کار می کنند حتی اگه به دستگاه هم وصل باشه ولی ۴رد هنوز نمرده