2777
2789
عنوان

کمک جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 26 پست
نه من خودم میخوام فرش 6 متری بخرم  به نظرم خیلی شیکه شما میخوای جهاز بخری؟

اره خونه طبقه اولش تا چند وقت دیگه تکمیله میگم ببرم شایدم شوهرم پشیمون بشه طبقه دوم رو الکی خرج نکنه بسازه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اگه مامان خودت مخالفه که خب راحته راضیش کنی

ول کن نیست حالا جالبه خانواده شوهرم رسم جهاز ندارن باز امروز فهمیدم رفته قالیامو‌عوض کرده سفارش ۱۲ متری داده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکس خونه های لاکچری اینستا رو نشونشون بده که همه یه قالیچه کوچیک انداختن وسط مبلا نظرشون عوض میشه در ...

میگم ببین اینجوری دوست دارم میگه پول نداشتن خونه رو یه دست قالی کنن 😂

نه هر جور صلاح بدونه برای چی زشته 

مامانم میگه زشته 😑

به سلامتی عزیزم  مثل مایین شما هم😀

هعی داد چی بگم والا . این خونه تو شهر محل سکونت خانواده شوهرمه یعنی جایی که من تو این دو سال و نیم عقد اصلا نرفتم بعدا هم‌ میدونم نهایتا ۲_۳ سالی یه بار برم کلا ساختش پول بیرون ریختنه

ول کن نیست حالا جالبه خانواده شوهرم رسم جهاز ندارن باز امروز فهمیدم رفته قالیامو‌عوض کرده سفارش ۱۲ م ...

خدا رو شکر که اونا حرفی ندارن. نمیتونی جفتشونو بخری؟ به جاش از وسایل غیرضروری کم کن. من خودم فرشمو جمع کردم توی اتاقه

کج کلاه خان یارمه
خدا رو شکر که اونا حرفی ندارن. نمیتونی جفتشونو بخری؟ به جاش از وسایل غیرضروری کم کن. من خودم فرشمو ج ...

شدن که میشه اینم راه خوبیه اصلا به ذهنم نرسیده بود . چون اونجا نمیرم میخواستم سبک و خیلی مدرن بچینم همش با مامانم درگیرم

الهییی خب پس بحث الکی نکن تسلیم شو

دارم به این نتیجه میرسم ولش کنم هر کار دوست داره بکنه همش اعصاب خردیه

انشاءالله خوشبخت بشی😍😍😍

ممنونم عزیزم بهمچنین ⁦❤️⁩