2777
2789
عنوان

عروس غمگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 58 پست
خودتون اقدام کردین؟یا وکیل مهاجرتی دارید؟ چطور فاند گرفتید میشه توصیح بدی

خودش با استادا مکاتبه می کرد و رزومه می فرستاد

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
همه چی ساده س. هیچ مجلسی نداشتم تا حالا. عروسی هم قرار نیست داشته باشم. ولی ایران قرار نیست زندگی کن ...

خوب دیگه میری

خوشبحالت

اونجام دوری نه در همسایه هست نه خانواده شوهر نتونسنی وسیله هم بخری عب نداره

همونجا کار میکنی کم کم میخری

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدای تحصیل میرین همیشگی که نیس بگو اومدیم ایران جهیزیه میخرم اونجا حتما به شوهرت سوئیت میدن دیگه و ا ...

شوهرم مدتیه رفته خونه هم گرفته اما وسیله چندانی نگرفته خونه خالیه تقریبا همش میگن پول جهیزیه تو بیار وسیله بخر برای خونه

كوتاه بيا فعلا...انشاالله عروسي ميكنين،بري تمومه عزيزم...فرصتو از دست نده اصلااا...

من به خدا این وسط هیچ کاره م

نمیدونی من از اول چیا کشیدم

فقط میترسم از اینکه پدر و مادرمو سنگ رو یخ کنن به خاطر پول

تحمل اینو دیگه ندارم

شوهرم مدتیه رفته خونه هم گرفته اما وسیله چندانی نگرفته خونه خالیه تقریبا همش میگن پول جهیزیه تو بیار ...

خب بگو هرموقع رفتم فکرشو میکنم...نیازی نیس شما فکرشو کنی.خودمون از پس کارامون برمیایم.

با شوهرتم راجبش صحبت کن و شرایطت و بهش بگو..

من به خدا این وسط هیچ کاره م نمیدونی من از اول چیا کشیدم فقط میترسم از اینکه پدر و مادرمو سنگ رو ی ...

يعني چي؟مگه از اول نديدن؟؟؟

همه مگه پولدارن؟

پولدار ميخواستن چرا اومدن؟

محلشون نده سطح فكرشون پايينه كه آدما رو با پول ميسنجن ديگه،اگرنه فاميل ما بيشتر جهازشو پسره خريد خانواده پسره هم وضعشون خوب بود يكبار به روش نياوردن

يعني چي؟مگه از اول نديدن؟؟؟ همه مگه پولدارن؟ پولدار ميخواستن چرا اومدن؟ محلشون نده سطح فكرشون پاي ...

خانواده ش اصلا منو نمی خوان 

پشت سرم حرف زدن از اول

دعوا کردن باهام 

فقط اشکمو درآوردن همیشه

خونشون نگذاشتن برم 

جاهای دیگه هم که بردنم همش اخرش دعوا و گریه بوده 

هیچ شادی ای نداشتم هیچ وقت 

با پدر و مادرمم کاری نداشتن 

خب بگو هرموقع رفتم فکرشو میکنم...نیازی نیس شما فکرشو کنی.خودمون از پس کارامون برمیایم. با شوهرتم را ...

صحبت کردم. گفتم شما که عروسی نمی گیرین منم پول جهیزیه نمیتونم بگیرم این در برابر اونه

قاطی کرد سرم گفت ربطی نداره پول جهیزیه رو باید همه پدر و مادرا بدن باید به فکر باشن خودشون

مادرش مفزشو شستشو داده شاید، نمیدونم

عزیزم قرار نیست همه چیز شما بخری همینکه پدر  ومادرت دختر دسته گلشون رو به این اقا دادن لطف کردن مگه یه چیزی طلب دارن مگه پدر ومادر خودش براش چی خریدن زندگی مشترک یعنی دو نفر باید اونو بسازن تو این شرایط بد کی میتونه تنهایی همه چی بخره خودتو ناراحت نکن انشالله وقتی رفتی سر خونه زندگیت همه چی درست میشه سالی دیگه به خودت میای میبینی همه چی روبراهه

عزیزم قرار نیست همه چیز شما بخری همینکه پدر  ومادرت دختر دسته گلشون رو به این اقا دادن لطف کردن ...

من همش دارم حسرت می خورم همزمان با من عروسای دیگه هم هستن اونا رو می بینم خودمم می بینم جز غصه و آه چیزی ازم برنمیاد

من همش دارم حسرت می خورم همزمان با من عروسای دیگه هم هستن اونا رو می بینم خودمم می بینم جز غصه و آه ...

اگه میخوای ارامش داشته باشی زیاد به طاهر زندگی دیگران توجه نکن یه چیزایی شما داری اونا ندارن همین مادر شوهر فامیل شوهر که الان دارن ذوق زندگی رو ازت میگیرن به اصطلاح خودشون میخوان گربه رو دم حجله بکشن چند سال دیگه از شور وشوق جوونی افتادی ودور لر جونت مریض شدی نمیدونی چقدر مهربون میشن از من خواهر بزرگترت به شما نصیحت ازشون توقع نداشته باش تا راحت تر وخوشحال تر باشی من سوادم اندازه شما نیست ولی یه عمر تجربه دارم

اگه میخوای ارامش داشته باشی زیاد به طاهر زندگی دیگران توجه نکن یه چیزایی شما داری اونا ندارن همین ما ...

مرسی از مهربونیت عزیزم چشم همیشه سعی کردم تا جایی که میشه بی توجه و بی خیال باشم ولی زیاد موفق نبودم بازم سعیمو می کنم