2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر دوستش نداري بادخانواده ات دعوا کن از خونه بزن بيرون ،بگو ميرم مجردي زندگي ميکنم ،اما خودت بدبخت نکن ،ازدواج يکباره ،به هيچ وجه زير،بار نرو

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

واقعا ک😡😡😡

سکوت نکن کوتاه نيا، خواهرم کرتاه اومد بدبختش کردن ،اما من يه دعواي راه انداختم يه داد بي دادهاي کشيدم ،گفتم ميرم مجردي ،چيزهامو جمع کردم برم ، 

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

به پسر عموت بگو خودش میکشه کنار 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

وقتي خانوادات زبون خوش نميفهمن بايد تهديدشون کني ، يه بلاي بيار سرشون جرات نکنن حرف بزن ،فقط داد و بيداد کن ،خودت بزن ،اخرشم وسايلتو جمع کن بگو ميرم ،جلوتو نگرفتن برو ،اما کوتاه نيا