2777
2789
من با مادر شوهرم مثل مادرم رفتار میکنم البته الان تو عقدیم هفته ای که میرم خونه مادر شوهرم شوهرم همش ...

منم همیشه میرم ،، ولی طوری شده اگه حالم خوب نباشه بعد اونا زنگ میزنن بیا،، من نرم انگار یه جوریه زشت میشه اشتباه کردم از اول نباید میرفتم

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همیشه میرم ،، ولی طوری شده اگه حالم خوب نباشه بعد اونا زنگ میزنن بیا،، من نرم انگار یه جوریه زشت ...

من حالم خوب نباشه بهش میگم برام دارویم میاره چاییم میاره میگه بخور عروس گلم زودتر خوب بشی  😍😍

من قبلنا میرفتم بهش سر میزدم الان پشیمونم😐

من با خانواده شوهرم مشکلی ندارم ولی شوهرم که که ناراحتم میکنه دوس ندارم برم،، اونا هم نمیدونن قضیه چیه دوس دارن من برم؛؛ 

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...

چه بد که نمی رید.من فکرمی کردم زن داداش من اینطوریه.ایشون تقریبا 15 سال هست عروس ماست و بدون داداشم نمیاد که بماند مراسم زنونه ما(مولودی، روضه، دورهمی های خانمهای فامیل، استخر و....) رو هم نمیاد بماند .وقتی با داداشم میان خونه مامانم فکر کنید داداشم بخواد بره سرکوچه بنزین بزنه یا کارت به کارت کنه یا هرچی باهاش میره.یک دقیقه با ما نمی شینه.حالا فکر کنید ما تاحالا توکاراش دخالت کرده باشیم یا این 15 ساله عروس ماست بدونیم چقدر حقوق می گیره، کجا کار می کنه، لباساش رو چند می خره اصلا، تمام املاکی که باداداشم می خره داداشم زده بنامش حتی ما اصلا به رومون نماریم که به نام کی هست؟ اصلا به خودمون اجازه دخالت نمی دیم.نمی دونم ایشون چرا اینطوری می کنه.ما همه خودمون شاغل هستیم و سرمون تو زندگی و کار خودمون ولی این طور رفتارها باعث شده متاسفانه رابطه صمیمی نداشته باشیم باهاش.

ناگفته نماند ایشون رابطه خیلی گرمی با خانواده خودشم نداره.و بارها شنیدیم که به داداشم گفته خوشبحالتون که اینقدر با هم صمیم هستین.خیلی خوشش نمیاد داداشم با ما صحبت کنه حتی یکبار تو صحبتهاش شنیدم که گفت.و این خیلی ما ر وازار میده

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
منم همیشه میرم ،، ولی طوری شده اگه حالم خوب نباشه بعد اونا زنگ میزنن بیا،، من نرم انگار یه جوریه زشت ...

خوبه که هواتو دارن این ناراحتی نداره.  محبت میکنن زنگ میزنن بهت ، من همیشه میرم خونشون شوهرمم شب میاد از سر کار ، هیچ اشکالی هم نداره اونام مث پدر مادر خودمون

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟