2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا بهم بگید چیکار کردید؟اگر کار خاصی نکردید بگید چه قرص ؟یا مولتی ویتامین یا تغذیه ای داشتید؟ ...

من شیرخیلی زیادمیخورم قرص زینکم میخورم گاهی اوقات 21سالمه 169بودم شدم 172

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
تنها یه راه هست که اونم باید دست به جیب بشی و سر کیسه رو شل کنی یه دکتر خیلی خوب میشناسم تهران عمل ...

عزیزم چرا عکس بقیه رو می‌زاری پروفایلت؟؟

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
میشه اسم امپول ها رو بگید؟بنظرتون روی من هم تاثیر داره؟

نه برای قبل بسته شدن صفحه رشد هستش اخه

البته من هیچی یادم نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چه مولتی ویتامینی مصرف میکردید؟

پرینانتال که برای بارداری

کلسی کر و زینک

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اول از همه برو دکتر غدد از زانوی پای راستت عکس بنویسه که بگیری و ببینه دیگه جا داره برای رشد یا نه

بعدم هر روز دو لیوان شیر بخور

والیبال یا بسکتبال ثبت نام کن و قبل از شروع کلاس قرص ال آرژنین بخور(دوزشو دکتر باید بگه)

هر شب هم ال آرژنین ۱۰۰۰ بخور

یه بیست دیقه نیم ساعت قبل از خواب هم ورزش های کششی انجام بده

روزی یکی کپسول کلسیم و منیزیم بخور

اگه همه اینارو انجام بدی بازم خیلی کم احتمال داره چند سانتی قد بکشی

خدایا شکرت❤️

من به پسرم هر شب بهش آرژنین ميدم، انشالله نتیجه بگیریم

چه دکتری برم برای اینکه قرص یا امپولی بهم بده؟

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
اول از همه برو دکتر غدد از زانوی پای راستت عکس بنویسه که بگیری و ببینه دیگه جا داره برای رشد یا نه ...

مرسی خداخیرتون بده

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘