2777
2789
تنها یه راه هست که اونم باید دست به جیب بشی و سر کیسه رو شل کنی یه دکتر خیلی خوب میشناسم تهران عمل ...

خیلی ریسکه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها یه راه هست که اونم باید دست به جیب بشی و سر کیسه رو شل کنی یه دکتر خیلی خوب میشناسم تهران عمل ...

جراحی مخالفم،،با قرص و دارو منظورمه،،چه قرصی چه امپولی چه چه ورزشی؟

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
جراحی مخالفم،،با قرص و دارو منظورمه،،چه قرصی چه امپولی چه چه ورزشی؟

من تو سنی ک بلوغ شدم کلی امپول های هورمونی همه چی زدم 

چون تو سن پایین پریود شدم

۱۰ ساله بودم

۱۴۷ بودم شدم ۱۵۴

بعدش دیگه رشد نداشتم

بلوغ زودررس ام هم بخاطر ویتامین ای بود که یدوره مجبور ب مصرفش شدم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شاید بخاطر مولتی ویتامینای بوده

شاید چون مرتببب میخوردم

تا چه سنی صفحات رشد فعتل هستند؟من شنیدم تا 25 رشد میشه کرد

منظورش از 25 تا رسیدن به بلوغ قد 25 سانت اضافه ميشه،بلوغ زود رس منجر به کوتاهی قد میشه

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏
من تو سنی ک بلوغ شدم کلی امپول های هورمونی همه چی زدم  چون تو سن پایین پریود شدم ۱۰ ساله بودم ...

میشه اسم امپول ها رو بگید؟بنظرتون روی من هم تاثیر داره؟

بچه ها من ازپارسال تا امسال 3سانت رشدکردم باورم نمیشه😨😨

تو رو خدا بهم بگید چیکار کردید؟اگر کار خاصی نکردید بگید چه قرص ؟یا مولتی ویتامین یا تغذیه ای داشتید؟چند سالگی رشد کردید؟