2777
2789
عنوان

بیایدد بگم امشب چه امار بازی میکرد دختره خیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 22023 بازدید | 147 پست
منم‌میگم نه چه کاریه اینجا ایرانه ها😄زن شوهر باز فرق داره

بابا عکس گرفتن اشکالی نداره ک 

مثلا فک کن ی جای دیدنی داری رد میشی طرف خیلی مودبانه میگه ببخشید امکانش هست از ما ی عکس بگیرید؟؟

من میگیرم ولی 😀

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
کلید اسرار،این داستان شوهر خیکی! ببین استارتر عزیزم با اونچه که تعریف کردی،شوهرت بیشتر کرمو تشریف د ...

من طرف  شوهرمم نگرفتم

ولی  اونجور ک‌شوهر من‌چایی گف برادرش ببره  ب جز ما کسی نشنید فاصله  زیاد بود دیگه شاید دوتا ماشین  اونورتر...

شیرینی هم  همینطور

ولی کسی ک استکان صاف گزاش کف دست شوهرم  فهمیدم کرم اونوریه دیده  خانم کسی پیششه  سرشو میکرد  تو لاک خودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من کجاست😐

تو پروفایلت زنگوله بالای صفحه رو بزن یه جا عکس پروفایلت هس روش بزن یه صفحه باز میشه

خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره

سلام بنظرم حتی اگر اون دختر داشته کرم میریخته شما نباید اینجور تند جلو شوهرت رفتار میکردی اینم البته از سادگیتون بوده و غیرتتون، باید مثلا سینی رو از شوهرت میگرفتی بچه رو میسپردی ب شوهرت خودت میرفتی جلو مطمئن باش دختره شرشو کم میکرد یا اگر حرفی میزد خیلی اروم خیطش میکردی نه جلو شوهرت و برادرش بلند حرف بزنی اینجوری حرمتا ممکنه بشکنه شما ک ب شوهرت شک نداری اگر میدونی از سادگیش بود اینکار رسیدید خونه با ملایمت بهش توضیح میدادی ک اصلا از رفتارش خوشت نیومده و اگر یه اقایی اینطوری رفتار میکرد باشما ، اونم ناراحت میشد ولی کلا خودتو عصبی نکن و قضیه رو اصلا کش نده با غر زدن سر شوهرت فقط صورت مسئله پاک میشه و ممکنه اون گیج بشه ک مگه من چکار کردم ک اینجوری دگرگون شد همسرم، بهتره در کمال ارامش تو خلوتتون براش توضیح بدی عزیزم و نذار بقول شما کرم ریزی ی رهگذر اعصاب خودت و خونوادتو بهم بریزه.

بابا عکس گرفتن اشکالی نداره ک  مثلا فک کن ی جای دیدنی داری رد میشی طرف خیلی مودبانه میگه ببخشی ...

اخه میدونی ایگوانا جون بستگی به برخورد داره اگه خیلییی مودبانه بگه و کاملا  برخورد عادی و محترمانه داشته باشه اره احتمال زیاد بگیرم ولی اکثریت پسرای ایرانی بی جنبن😒🤣😂

🌸💕

اخه میدونی ایگوانا جون بستگی به برخورد داره اگه خیلییی مودبانه بگه و کاملا  برخورد عادی و محترم ...

اره اینو ک‌قبول دارم ذره ای احساس کنم منظور داره نگاهشم نمیکنم خخخ

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
من هنوز نفهمیدم چه خبر شده  چایی داده چشمک زده  چشمک زده چایی داده یا  فقط چایی داده ...

چای داده خوردن استکانش رو پس آوردن تشکر هم کردن.همین

وطنم ای شکوه پابرجا  زخمی سربلند دورانها