2777
2789

مش قمبر

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مثلا سالار....کسی مسخره نکنه من دوس دارم😒😒😒

سالار نه حالا 😂😂😂😂😂 

ولی من امیر ارسلان رو و کلا باربد و اسمای با ابهت رو به خیلی اسما ترجیح میدم مثلا آرشاویر آخه واسه یه مرد هیکلی ۴۰ ساله 😕😕

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

تصورش برام یه کم دور از ذهن هست، نسلی ک زن و شوهر ها اسماشون مدیسا و آوینا و برسام و آرسام باشه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

پسرم آرسام

خودمم آرزو هستم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
شاهان  شهداد اسم پسر خودم مهراب هست چون اولش سید داره اگه نداشت حتما شاهان میزاشتم  اسم ...

من عاشق اسم مهرابم😍 اگه یروز پسر دار شم حتما اسمشو مهراب میزارم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
2790
2778
2791
2779
2792