2777
2789
عنوان

عشق همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 64 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلنا اقنطور نبود. نوبت دکتر داشتم بعد یک ماه روزش رسید. اصلا نفهمید و نپرسی. تا خودم دست از پا دراز ...

میگرن بیشتر علتش کمبود محبته میدونستی.احتمالا توخونواده ای بزرگ شدی که ازپدرمادرتم محبت زیاد ندیدی الان از شوهر میخوای انجام بده.اعتماد به نفست پایینه.مشکل اینه که تو خونه نشستی وازبیکاری فقط منتظر شوهرتی.اینارو هم منظورم به شماست هم خودم.تنها نیستی.شوهرتم کمبود محبت داره نیاز به ناز کشی ولوس شدن خودشو میزنه به بیخیالی درصورتی که نیاز داره به محبتت اما مغرورن ولجباز

میگرن بیشتر علتش کمبود محبته میدونستی.احتمالا توخونواده ای بزرگ شدی که ازپدرمادرتم محبت زیاد ندیدی ا ...

فک نکنم اون کمبودی داره. چون میگه نمیخای با خانوادت بری مسافرت

فک نکنم اون کمبودی داره. چون میگه نمیخای با خانوادت بری مسافرت

نمیدونم چی بگم ولی شماهم سمتش نری اونم بی میلتر میشه.من دارم میکشم.البته همه جوره خوبه عالیه هرجابخوام برم پیشمه ازجونش واسم زده  من خوب باشم اون خوبتره ولی من خسته شدم اول من برم جلو منم دلم نازکشی میخواد تا کی برم .امشبم قهرکردم .کلا من کمبود محبت دارم

نمیدونم چی بگم ولی شماهم سمتش نری اونم بی میلتر میشه.من دارم میکشم.البته همه جوره خوبه عالیه هرجابخو ...

من شایدتوی این چهارسال به تعدادانگشتاهم نرسیده که من برم طرفش همه ش اون اومده😅

به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد
یه مدت به خودت برس لباسای خوب بپوش اصلاهم طرفش نرو قربون صدقه شم نرو نتیجه شو میبینی

هر وقت تیپ زدم. نگاه میکنه بعد فکر کردم که تو ذهنش میگه قشنگ شده... میگم چرا نگاه میکنی .... میگه هیچی بعد چند ماه میگه اون لباست خیلی زشته دوسش ندارم

بخصوص وقتی قهرباشیم بیشتربه خودم میرسم ومحلش نمیدم دیگه خودش میاد ازدلم درمیاره

من هربار برم سریع انگار که معطله من برم بغلش خودش بغلم میکنه ولی اگه نبوسمش اون هیچی تو رابطه .یعنی بهترین رابطه رو داریم یابدترین دعواکه کنم برم بغلش اون باروی بازقبول میکنه ولی عمرا منت کشی کنه یا بوس یهوی.شوخیا مسخره داره هی بلندم کنه نیشگون بگیره من اینارو محبت نمیدونم میگم بجای زدن ناز کن بوس کن

هر وقت تیپ زدم. نگاه میکنه بعد فکر کردم که تو ذهنش میگه قشنگ شده... میگم چرا نگاه میکنی .... میگه هی ...

توهم بااعتمادبه نفس بگونظره خودم مهمه که دوسش دارم مهمترین اصل اعتمادبه نفسه اعتمادبه نفست که بالا باشه بقیه هم دست کم نمی گیرنت