2777
2789
عنوان

عشق همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 64 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سال پنجم زندگیمونه . فک میکنم براش عادی شدم. خستس

شاید حس خوبی نسبت به خودش نداره یا دغدغه هایی داره که نمیتونه تو فکرش هضمشون کنه .تو پس نکش .که دچتر طلاق عاطفی نشین .گاهی بشین کنارش و کم کم به حرف بیارش و باهاش صمیمیتتو بیشتر کن .گاهی حین صحبتاش بهش لبخند بزن و تاییدش کن و در حد معقول ازش تعریف کن .کم کم خودش بخاطر ارامشی که ازت میگیره میاد سمتت . 

شاید حس خوبی نسبت به خودش نداره یا دغدغه هایی داره که نمیتونه تو فکرش هضمشون کنه .تو پس نکش .که دچتر ...

من خیلی قربون صدقش میرم اون قدر که خودش خودشو لوس میکنه. اما وقتی من حالم خراب میشه اون بی احساس میشه یا دستم میسوزه و داد میزنم اصلا نمیپرسه چیشد

بهش امید بده .بگو الان اکثر مردم بخاطر بازار خراب دچار مشکل شدن .اما نباید شادیمونو بخاطر این شرایط به تعویق بندازیم .هنوز چیزایی دارم که به خاطرشون شاکرم و اگه تو حالت خوب باشه این چیزا دیگه برام مهم نیس زیاد

بهش امید بده .بگو الان اکثر مردم بخاطر بازار خراب دچار مشکل شدن .اما نباید شادیمونو بخاطر این شرایط ...

بهش میگم میگه تو اصلا حالیت نمیشه. از اینکه خانه دارم متنفرم.😭