لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
چرا ملت ما تحمل دیدن عشقو ندارن و بش میگن لوس بازی ولی اگه فحشم میداد انقد ب من حمله ور نمی شدین
همه ما این دوران لوس بازی رومیگذرونیم و برامون چقد عااااااشقانس ولی دورش ک میگذره وقتی اون چیزا تکرار نمیشه دیگه از دیدن یه زوج که دارن با این حرفا خودشون لوس میکنن بدمون میاد بیشتر شوخیه عزیزم ب دل نگیر
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
چرا ملت ما تحمل دیدن عشقو ندارن و بش میگن لوس بازی ولی اگه فحشم میداد انقد ب من حمله ور نمی شدین
عزیزم شما تحمل عشق نداری که چت خصوصی رو واسه یه جمعیتی به نمایش گذاشتی
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎