2777
2789
دیدم بچه ها سگو پیدا کردن ویه طناب بستن دور گردنش وباترس دنبال خودشون میکشن

اخه چرا حیونی رو اذیت میکنن من که حالم به هم میخوره از کسایی که حیونای بی دفاع ازار میدن 😤😤😤😤

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه گفت خیلی خجالت کشیدم 🙊

واییییی😂😂😂😂😂خدا نکشتت😂😂😂😂

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
بله موافقم حتی حیوانات وحشی هم به هم رحم دارن مثلا یک شیر ماده هیچوقت یک حیوان باردار را شکار نمیکنه ...

دقیـــــــقا،،،معلوم نیست به کجا داریم میریم ما آدما.....

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
خیابون خیلی شلوغ بود و منم بخاطر اینکه بچه ها طوریشون نشه مجبور شدم یه دستم ک تو دست پسرم بود با دست ...

اخه من موندم چرا بچه ها این زبون بسته را  بردنش اون سمت خیابان ........

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خیابون خیلی شلوغ بود و منم بخاطر اینکه بچه ها طوریشون نشه مجبور شدم یه دستم ک تو دست پسرم بود با دست ...

ای خدااا یه پسره نادون ببین کاری کرده همرو انداخته تو دردسر

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘