2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان وضع زندگی چطوره 

عزیزم واس من خوبه اما سیل عظیمی از مردم هروز دارن برمیگردن نمی‌دونم خبر دارین یا نه یوان اینجا تعطیل شد دیگه سازمان ملل در ترکیه فعالیتی نداره

عزیزم پروسه زندگی و مهاجرت به ترکیه به خیلی چیزا بستگی داره ک چقدر پول داشته باشین زبان بلد باشین یا ...

من اقامت تحصیلی میتونم بگیرم و تنها میخوام بیام ..و اینکه میخوام کلا بدونم اونجا چطوریه ؟ خیلی گرونه؟ 

عزیزم واس من خوبه اما سیل عظیمی از مردم هروز دارن برمیگردن نمی‌دونم خبر دارین یا نه یوان اینجا تعطیل ...

آره من هم شنیدم تعطیلیشو.بیچاره اونایی که چندسال اونجا منتظر بودن و آخرش هم به جایی نرسیدن.ولی آخه چرا برمیگردن؟ترکیه هرجوری باشه فعلا از ایران که بهتره

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک نفر با بودن تو راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای
عزیزم واس من خوبه اما سیل عظیمی از مردم هروز دارن برمیگردن نمی‌دونم خبر دارین یا نه یوان اینجا تعطیل ...

پناهنده هم نباشن برمیگردونن؟!

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

اگ اطلاع دارین میشه بیشتر راهنمایی کنین تااستفاده کنیم؟ شرایط مهاجرت چجوریه؟ بعد اصلا شرایط کشور بهتر از ایرانه یا مث اینجا سخته؟ 

ببین شما ایران بنزین میزنین لیتری هزار ما اینجا لیتری هفت لیر یعنی حدود ۱۴ تومن ایران کرایه تاکسی ی مسیر کوتاه ۲۰ لیر آب برق گاز بشدت گرونه اجاره خونه همینطور

اگ اطلاع دارین میشه بیشتر راهنمایی کنین تااستفاده کنیم؟ شرایط مهاجرت چجوریه؟ بعد اصلا شرایط کشور بهت ...

عزیزم به لحاظ مالی مخارج مثل ایران هست ولی خوب آزادی هست دیسکو بار و...ولی خرج بالاست