2777
2789
عنوان

شوهرم به دخترعموم نگاه کرده،حساس شدم خیییییلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 59 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودتم عشوه ای هستی؟ لابد یکی هم سر تو چشم دیدن شوهرشو نداره.

فقط این مردان که راحت نگاه میکنن خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

خدايي تو عروسي داماد به يكي ديگه زل بزنه خيلي ستمه حداقل بزار يه شب بگذره اون شب فقط بايد عروسو ببينه

ولي شما حساس شدي بيخيال يه سال گذشته هي يادش ننداز 

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
یسال گزشته بابا اگه الان بود میگفتم اسید بریز تو افتابه

😂😂😂نمیری دخترحرفتوواسه خودم تجزیه کردم 😅😅😅😅

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
😂😂😂نمیری دخترحرفتوواسه خودم تجزیه کردم 😅😅😅😅

😁😁😁😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
البته شوهر یکی دوتا از فامیل هم خییییلی بهش نگاه میکردن و درموردش با زناشون حرف میزدن دخترعموم هم م ...

حسودي 🙃

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه

اینکه زل زده خب کارش بده واینکه شمابعدیک سال هنوزفراموش نکردی وسواس فکری داری عزیزم بخوای اینطوری حساس وخودخورباشی خدای نکرده پس فردا هزارمدل مریضی میگیری

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤