2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارک مای بیبی ۱۰ عددی ۲۵ هزار تومن 

وااقعا....من پدرم سوپر مارکت داره اخرین بار ازش12خریدم الانم بخام بخرم 15میده بهم....اینجوری که خیلی سخته اخه 25تومن

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  

در روز حداقل ٣ تا پوشك استفاده ميشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نازنشان میگیرم چهل تایی سی تومن برا بیست روزش 

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
 وااقعا....من پدرم سوپر مارکت داره اخرین بار ازش12خریدم الانم بخام بخرم 15میده بهم....اینجوری ...

اره بخدا ۲۵ هزار تومن ، هر کی هر قیمتی دوست داره ☹☹😢😢

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
خوب مدفوع نداره يك بار درروز مدفوع داره ادرار هم دوتا كافيه

پس کلا خوراکش کمه...پسر من روزی دوبارم شده دفع داشته...مصرف مایعاتشم بالاس

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من روزی سه بار پوشک میکنم ....خیلی بشه 4بار 

من تو ۲۴ ساعت راحت ۵تا رو دارم....همیشه هم پوشکاش پررره دیگه گاهی اویزون میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
چند وقتشه

۲سالو ۵ماه