2777
2789
عنوان

بیاید بگید چرا نرفتید عزاداری؟🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما رفتیم و اومدیم 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
از خدا خاسته تو بخواه

چند ساله میخوام خیلی گناهکارم شما دعام کنیپ

بهش برسم بیکاره کارش جوز شه

خداااا هیشکی نداریم کمکمون کنه تو به فریادمون برس

دارم دق میکنم چقدر صبر کنم

من بخاطر پسرم ک هی باید شیر بدم بهش و بیرون نمیشه 

و خودمم پری هستم سختمه 

ولی اعتقادیم ب بیرون رفتن ندارم پای تلوزیون عزاداری میکنم

*تیکر تولد یک ساله شدنه پسر جونمه*خدا جونم حفظش کن
وای دیروز یه ساعت رفتم دیدم خانوما چه ارایشایی کردن. وایسادن مردام که ماشالا داشتن برانداز میکردن

فقط خانوما اینجوری نیستن. خیلی از خانومای قرتی تواین روزا چادر سرمیکنن

ولی

پسرا هم از چندوقت قبل میرن باشگاه و دوره شروع میکنن و

لباس اینا میخرن واسه این روزا و خودنمایی میکنن.

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 

عصر میرم.

الان خیلی گرمه

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎