2777
2789
عنوان

نذري پر دنگ و فنگ همسايه😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 6889 بازدید | 63 پست
راستش ديروز تذكر داديم كم كردن صداشو باز امروز از هفت صبح شروع كردن همسرمن يه ادم كم روئه كه روش ن ...

خودتون برید تذکر بدید به خانومش 

عجب ادم های بی ملاحظه ای 

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم امام حسین به اینانگفته مردم آزاری نکنیدبه خاطرعزای من .دیروزم مارفتیم خیابون پشت چراغ قرمزیهو4تاپژوی مشکی صدای پخششون روتاآخرزیادکردن دخترم چنان ترسیدوسط خیابون که چی بگم یه لحظه انگارقیامت شدهمه هم بدون استثنا فحش دادن بهشون 

ایکاش فرهنگ#   عزاداری رویادبگیریم😕

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من بودم به چشم یه فرصت میدیدم..بااون مداحی گریه میکردم وتونذری شون کمک میکردم چه مالی هرچندکم وچه کم ...

ساعت ۷ صبح با یه بچه نوپای بدخواب شده و ترسیده فقط مونده مادر هم بشینه با مداحی گریه کنه که ثواب ببره!!! هر چیزی جا و آداب داره. حتی عزاداری برای امام حسین. فکر نمیکنم اون عزاداری که باعث آزار و اذیت یه بچه نوپا بشه گره از مشکل کسی باز کنه!

بوبهشون تذکربده مطمئن باش بهترجواب میگیری تادرنی نی سایت چون پرمیشه ازتوهین به این عزاداری ها شماا ...

عزيز تذكر داديم

ولي اخه چند بار!؟

اتفاقا اينجا مطرح كردم شايد كمكي به فرهنگ سازي كنه

کارشون خیلی نادرسته ... من وقتی صدای عزاداری زیاد میاد واسه دخترم نویز سفید میذارم صداهای دیگه رو نمیشنوه راحتتر میخوابه... شما هم امتحان کن عزیزم

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
من بودم به چشم یه فرصت میدیدم..بااون مداحی گریه میکردم وتونذری شون کمک میکردم چه مالی هرچندکم وچه کم ...

ینی دوماه محرمو شما یه بند اشک میریزی؟؟؟؟🤔

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
کارشون خیلی نادرسته ... من وقتی صدای عزاداری زیاد میاد واسه دخترم نویز سفید میذارم صداهای دیگه رو نم ...

نویز سفید چیه

والا من خودم آدم بسیار معتقد هستم و یکی از خادمین اهل بیت هستم  و خیلی برای امام حسین احترام قایل هستم ولی این روزها این عزا داری که دارن انجام میدن خیلی عجیب غریب هست و اصلن کار پسندیده و درستی برای یک مسلمان شیعه ای نیست وارد اینستگرام میشیم انواع و اقسام تعزیه انجام میدن آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه. طرف امام حسین کشته دیدم آهنگ گذاشته میرقصه یزید و شمر کی وقت کردن تو جنگ برقصن  نمیدونم والا 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

دلتو صاف کن هرجامراسم وخیمه ای بودبرای امام حسین به چشم مزاحم بهشون نگاه نکن 

کمکی نمیکنی حتی شده اندازه بال مگسی هم که شده اشک بریز،این اشکااون روزی که حتی بچه تم ازت فرارمیکنه خیلی به دردت میخوره ..مصیبتی که به امام حسین رفت خیلی عظیم ترازاین حرفاست،شیعه اگه بمیره جاداره

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

دلتو صاف کن هرجامراسم وخیمه ای بودبرای امام حسین به چشم مزاحم بهشون نگاه نکن  کمکی نمیکنی حتی ...

😮😮😮😮😮😮😮😮

دلتو صاف کن هرجامراسم وخیمه ای بودبرای امام حسین به چشم مزاحم بهشون نگاه نکن  کمکی نمیکنی حتی ...

حرف از افراط هست نه عزاداری

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
نویز سفید چیه

صداهایی مثل صدای سشوار یا موج دریا... اپلیکیشن هاش رو میشه دانلود کرد واسه خواب نوزاد...باعث میشه بچه ی صدایی مثل زمانی که تو شکم مادر بود بشنوه و آرامش بگیره و صداهای مزاحم اطراف رو نشنوه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊