2777
2789
من نرفتم خونه مامانم خونه خودم موندم

منم نمیرفتم بزور اورد گفت میرم همش نگران تو میشم

اگه یه بچه داشتم میتونستم بمونم و نگرانم نمیشد 😢

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرااخه تنهاتون میذارن

انقدر دلم میخواد برم بعد از ظهرم منو نبرد خودش رفت 

اثلا یه مدلیه 

انگار من کلا نباید باشم همش خودش و تنها باید بره با منم میره انقدر غر میزنه که نگو

منم چون میدونستم اینطوری میشه نرفتم خونه مامانم خونه خودم موندم

حرف من برش نداره حرف حرف خودشه اه

حس میکنم نباشم براش بهتره

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم
منم نمیرفتم بزور اورد گفت میرم همش نگران تو میشم اگه یه بچه داشتم میتونستم بمونم و نگرانم نمیشد 😢

اتفاقا به منم خیلی اصرار کرد برو خونه مامانت گفتم شب اونجا نمیتونم بخوابم خداروشکر من یه پسر ۶ ماهه دارم با اون موندم

انشالله بسلامتی برگردن

ممنونم عزیزم،خانواده خودت سلامت باشند

دلم تنگ شده😢😢

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
اتفاقا به منم خیلی اصرار کرد برو خونه مامانت گفتم شب اونجا نمیتونم بخوابم خداروشکر من یه پسر ۶ ماهه ...

کاش من بچه داشتم تا باهاش میموندم 

خدا حفظش کنه

انقدر دلم میخواد برم بعد از ظهرم منو نبرد خودش رفت  اثلا یه مدلیه  انگار من کلا نباید با ...

خیلی ناراحت شدم خیلی سخته بدون شوهر...

کاشکی باهاش حرف بزنی تاهمه جا باتو بره..

اخه چرااین روزا باید خانوماشون تنها باشن

خیلی ناراحت شدم خیلی سخته بدون شوهر... کاشکی باهاش حرف بزنی تاهمه جا باتو بره.. اخه چرااین روزا با ...

چون میخواد با دوستاش باشه حالا از صد بار که با دوستاش میره یه بار منو میبره انقدر سرم منت میزاره که نگو دیگه منم بهش نمی چسبم با اینکه بهش خیلی نیاز دارم هم از لحاظ احساسی هم از لحاظ عاطفی ولی سرکوفت میزنم به خودم که فک نکنه بهش مثله کنه چسبیدم