2777
2789
عنوان

خوش بحال دو طرفه ها😿

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 66 پست
ایشالا یه عشق بی نهایت پاک و دوطرفه زندگی جدیدی رو تجربه میکنی عزیزم...دانشجویی

نه عزیزم درس نمی خونم فعلا....😑ولی قراره ادامه بدم(طراحی دوخت)

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
😂😂😂خب یکی بیاد تو همین پاییز که واسه همیشه بمونه باهام....😿😿😿مگه من چی میخوام....

هیچی

فقط قول بده زیادم بهش رو ندی

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم درس نمی خونم فعلا....😑ولی قراره ادامه بدم(طراحی دوخت)

من دانشجوام هستم...توام ایشالا موفق میشی خانمی

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!
هیچی فقط قول بده زیادم بهش رو ندی

😂😂😂این بار پاچه میگیرم

نه کلا دیگه به پسرا رو نمیدم

خز و اسکلم افتاده تو دهنم پشت تیکه هاشون بشون میگم اسکل یا خز😂😂😂😂

😂😂😂این بار پاچه میگیرم نه کلا دیگه به پسرا رو نمیدم خز و اسکلم افتاده تو دهنم پشت تیکه هاشون بش ...

😂😂😂😂

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
خوشب حالشون😔منم هیچوقت نفهمیدم😭

بیا تا خود صبح دو بعل هم عر بزنیم 😿😿

من بیشتر نگرانم چرا من دیگه رو هیچ کس کراش ندارم

چرا هیچکس رو من کراش نداره😿😿😿

دوسش دارم میگه دوسم داره ولی خسته شدم چه فایده وقتی به هم نمیرسیم؟ فقط شدم تماشاچی توی این دنیا، ...

به همه اين شرايطي كه گفتي بي اعصابي و بد دهني و تهمت ها و تحقير هاي موقع عصبانيت ولي خوبياي غير عصبانيتشو هم اضافه كن بشه حال من

بیا تا خود صبح دو بعل هم عر بزنیم 😿😿 من بیشتر نگرانم چرا من دیگه رو هیچ کس کراش ندارم چرا هیچکس ...

😂😂😂 خاک تو سر خرشون کثافتا😂

بی عرضن خواهر بی عرضه😆

ها میگم ی امتحانی میکنی 

ببین میتونی تاپیک بزنی؟

واسه من کپی پیست میشه عنوان اصلا کار نمیده و رده بندی حتی اوکی هم نمیشه😩

nil_کاربری دومم 😐

به همه اين شرايطي كه گفتي بي اعصابي و بد دهني و تهمت ها و تحقير هاي موقع عصبانيت ولي خوبياي غير عصبا ...

ازدواج کردی؟

بیا تا خود صبح دو بعل هم عر بزنیم 😿😿 من بیشتر نگرانم چرا من دیگه رو هیچ کس کراش ندارم چرا هیچکس ...

آقا کراش یعنی چی؟؟؟

شما نسل جدید چه اصطلاحاتی داریدااا (مثلا من خیلی نسل قدیمم)