2777
2789
عنوان

عکس عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 40 پست

نکنین دوستان دروغ چیز بدیه اینجوری همه بی اعتماد میشن بهم ، ی بنده خدایی ام ک واقعا مشکل داره و میخاد درد و دل کنه کسی باور نمیکنه حرفاشو اونوقت میشه عین چوپان دروغگو، سایت دروغگو

قبلا هم عکس عروسی گذاشته بود، چند تا تاپیک قبلیش اما عکس عروسی ها باهم فرق میکرد

چقدر تابلو 🤪😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظر من جالب نیس،مخصوصا که اولش استارتر التماس میکنه همه بیان عکس بزاره ،بعد که میان حالا داستان دار ...

اره بخدا بعد جالبه طرف ادای استرس ام در میاره 😂😂😂 ک ایوای عکسم پاک نشد و دو دقیقه بیشتر موند

اره بخدا بعد جالبه طرف ادای استرس ام در میاره 😂😂😂 ک ایوای عکسم پاک نشد و دو دقیقه بیشتر موند

😂😂😂خیلی لوس و مسخره اس

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
بنظر من جالب نیس،مخصوصا که اولش استارتر التماس میکنه همه بیان عکس بزاره ،بعد که میان حالا داستان دار ...

درستِ...اونایی که برای پر بازدید شدن بعد از ده صفحه میذارن واقعا رو‌ اعصابن و همچنین التماس های  بقیه

ولی خب انکار نمیکنم که دوست دارم چهره بعضی کاربرایی رو‌ که باهاشون هم صحبت شدم ببینم.

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
درستِ...اونایی که برای پر بازدید شدن بعد از ده صفحه میذارن واقعا رو‌ اعصابن و همچنین التماس های &nbs ...

شاید برای این بدم میاد که هیچ وقت به عکسا نرسیدم😂عصبی میشم بی ادبا پاک میکنن هی😭😂

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
درستِ...اونایی که برای پر بازدید شدن بعد از ده صفحه میذارن واقعا رو‌ اعصابن و همچنین التماس های &nbs ...

تاپیک عکس بازی جالبه مخصوصا ک ادم حس میکنه اینجا خانمن همه و بدون غرض نظر خودشون را راجع ب قیافت لباس یا هر چیز دیگه ای میدن، و میتونی بهبود بدی خودتو ، اما اینجوری ادما بی اعتماد میشن  

شاید برای این بدم میاد که هیچ وقت به عکسا نرسیدم😂عصبی میشم بی ادبا پاک میکنن هی😭😂

ای وای بگو‌ پس!!😂

اتفاقا من اکثرا زود میرسم

حتی اگه چند روز آنلاین نشم میرسم😐😐😂اسمت هم خیلی بامزه ست حس‌ خوبی میده

همچنین امضات.

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
تاپیک عکس بازی جالبه مخصوصا ک ادم حس میکنه اینجا خانمن همه و بدون غرض نظر خودشون را راجع ب قیافت لبا ...

آره خیلی ها عکس فیک‌ میذارن،ایراد نداره فقدان اعتماد به نفسشون رو نشون میده...

ولی خب راهی برای مقابله نیست جز شست و شوی مغز این افراد.

ای وای بگو‌ پس!!😂 اتفاقا من اکثرا زود میرسم حتی اگه چند روز آنلاین نشم میرسم😐😐😂اسمت هم خیلی با ...

تو از بندگان برگزیده ی خدایی خواهر😂😂

فدات شم،مخفف اسممه❤️

آره خیلی ها عکس فیک‌ میذارن،ایراد نداره فقدان اعتماد به نفسشون رو نشون میده... ولی خب راهی برای مقا ...

اوهوم کاری نمیشه کرد خیلیاشون ب نظرم بچه هستن و مثلا فک میکنن چ کار شاخی کردم کلی خانوم را سر کار گذاشتم