دوستان زین پس اگر عکس عروسی گذاشت کسی و شما ندیدین خیلی هم ناراحت نشین با ی سرچ در گوگل یا ایستا میتونین عکسا رو ببینین حتی عکسای بیشتر 😉التماسم نمیکنین😂😂. اینطور ک معلومه خیلی از عکسها نتی هستن
اره بخدا بعد جالبه طرف ادای استرس ام در میاره 😂😂😂 ک ایوای عکسم پاک نشد و دو دقیقه بیشتر موند
😂😂😂خیلی لوس و مسخره اس
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
درستِ...اونایی که برای پر بازدید شدن بعد از ده صفحه میذارن واقعا رو اعصابن و همچنین التماس های &nbs ...
شاید برای این بدم میاد که هیچ وقت به عکسا نرسیدم😂عصبی میشم بی ادبا پاک میکنن هی😭😂
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
درستِ...اونایی که برای پر بازدید شدن بعد از ده صفحه میذارن واقعا رو اعصابن و همچنین التماس های &nbs ...
تاپیک عکس بازی جالبه مخصوصا ک ادم حس میکنه اینجا خانمن همه و بدون غرض نظر خودشون را راجع ب قیافت لباس یا هر چیز دیگه ای میدن، و میتونی بهبود بدی خودتو ، اما اینجوری ادما بی اعتماد میشن
ای وای بگو پس!!😂 اتفاقا من اکثرا زود میرسم حتی اگه چند روز آنلاین نشم میرسم😐😐😂اسمت هم خیلی با ...
تو از بندگان برگزیده ی خدایی خواهر😂😂
فدات شم،مخفف اسممه❤️