2777
2789
[QUOTE=69391160]خودت کدومو دقیقا انجام دادی و برای چه حاجتی؟ اکه ممکنه ب من از دعا و ختم زیاد نتیجه ...

چیزی برای پیدا کردن شغل مناسب میدونی؟

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=69391798]چیزی برای پیدا کردن شغل مناسب  سوره ی یوسف رو بنویس...با لباس پاک و وضو...بعد شب اگه خواستی از خونه بری بیرون لای جرز یه دیوار ک اون دیوار غصبی نباشه...بذار بعد برو کارتو انجام بده وقتی هم خواستی برگردی خونه...هیچ نگاهی به جایی ک کاغذ رو لای جرز گذاشتی نکن

لطفابرام ی صلوات بفرستید😢😔
چه نذری؟

هر چی...مثلا ی چیزی توی روضه بردار...اگه مال حضرت رقیه یا حضرت زینب هست نییت کن مثلا ی شکلات بردار از اون روضه بگو اگه تا ساله دیگه ازدواج خوبی نصیبم کنی من ی بسته شکلات یا هر اندازه ک خودت دوست داری میگی...سال دیگه توی روضه میارم

[QUOTE=69391798]چیزی برای پیدا کردن شغل مناسب  سوره ی یوسف رو بنویس...با لباس پاک و وضو...بعد ش ...

جرز دیوار پیدا کردن سخته.😶

انجامش دادی؟

یکی از دوستام رفت پیش دعانویس دعا گرفت کار پیدا کرد یک هفته ای . اونم چه کاری...

منه بیچاره رفتم دعا گرفتم زندگیمو از اونی که داشتم داغونتر کرد. بردم دعا رو انداختم دور

هر چی...مثلا ی چیزی توی روضه بردار...اگه مال حضرت رقیه یا حضرت زینب هست نییت کن مثلا ی شکلات بردار ا ...

آها مرسی عزیزم متوجه شدم

جرز دیوار پیدا کردن سخته.😶 انجامش دادی؟ یکی از دوستام رفت پیش دعانویس دعا گرفت کار پیدا کرد یک هف ...

خخخ اره جرز پیدا کردن یکم مشکله...من نه خودم انجام ندادم ولی شنیدم خیلی مجربه

خودم آره برا حاجت...نماز شب هم یکی از آشنایان برای ازدواج خواند نتیجه گرفت...احقاف هم باز نتیجه دیدن ...

سلام عزیزم منم برای ازدواجم 40 شب نماز شب خوندم آشنای شما چه مدت بعد این ختمشون ازدواج کردن؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

[QUOTE=69434597]سلام عزیزم منم برای ازدواجم 40 شب نماز شب خوندم آشنای شما چه مدت بعد این ختمشون ازدواج کردن؟[/QUOTEسلام...اینو نمیدونم چقدر بعد نتیجه گرفت ولی گفت ک نماز شب خونده...شما نتیجه نگرفتی؟اگه نگرفتی ی چله ی دیگه بردار دوباره