2777
2789
موافقم باهات مرد اگه بتونه از اول روابط رو کنترل کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد 90 درصد بحثای من با شوهرم س ...

شوهر من همه چیزو حتی اب خوردنمونو میره واسه خانوادش تعریف می کنه و مادرش به این وضعیت عادت کرده همینطور خواهراش.... اصلا حس استقلال ندارم تو زندگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم می گفتم مادر شوهر مثل مادر آدمو و خواهر شوهرم خواهرمه الان که مزدوج شدم می گم دشمن جون آدمن

من خواهر شوهرامو ابجی صدا میکردم وقتی دو سه بار جوییدنم هم شماره هاشون پاک کردم از گوشیم هم ابجی نگفتمشون

شوهر من همه چیزو حتی اب خوردنمونو میره واسه خانوادش تعریف می کنه و مادرش به این وضعیت عادت کرده همین ...

شوهر منم مثل شوهر شماس؛البته از سادگیشه ها فک میکنه خانوادش دلسوزن ولی بعدا تیکه هاشونو من باید بشنوم

شوهر منم مثل شوهر شماس؛البته از سادگیشه ها فک میکنه خانوادش دلسوزن ولی بعدا تیکه هاشونو من باید بشنو ...

دقیقا شوهر منم درکش نمیرسه ولی خواهر شوهرام مثل عقرب نیش میزنن از چیزایی که فهمیدن.... مخصوصا که حسودی من هم می کنه یکیشون

خب بهش بگو نگه😐

بهش گفتم ولی فایده نداشته.... همیشه مامانش ازش سوال می کنه و اونم عین بلبل حرف میزنه اخه شوهر من تک پسره با چنتا خواهر بین زنا بزرگ شده و خیلی خوب و ریز و ظریف همه چیزو تعریف می کنه براشون

مشکل نه عروسه نه مادر شوهر.... مشکل اون پسر بچه مامانیه که نمی تونه از زنش دفاع کنه و تو خانواده بال ...

حخخخ شوهر من ازم طرفداری میکنه مادرشوهرمم الان متنفر شده ازم بهم میگه تو هووی منی الان از پسرشم متنفر شده

خوش به حالت که شوهرت پشتته.... شوهر من یک درصد هم پشتم نیست

شوهر منم اول اصلا طرفداریمو نمی کرد همیشه بخاطر مامانش دعوا داشتیم بعد چند ماه خودش کم کم فهمید مامانش مشکل روانی داره الان هر دوتاشون قهرن منم سه ماهی میشه قطع رابطه کردم 

مادر شوهر من بیشتر طرفدار منه تا شوهرم

نمیزاره دست به هیچکاری بزنم. هروقت هم میرم اونجا کلی خوراکی برام میخره

بهمم میگه الان بچه نیارین دوتا مسافرت برین بعد😄😄

برای اینکه منم نی نی دار بشم دعا کنید. خدا حاجت قلبی همتون رو بده