2777
2789
عنوان

عاشقاااااا بیان😗

1571 بازدید | 204 پست

آنچنان کز برگ گل عطر گلاب آید برون

تا که نامت میبرم از دیده اشک آید برون . . .

السلام علیک یا ابالفضل العباس

سلام دوستای خوبم به خاطر این شب عزیز میخواییم ۴۰ تا سوره فجر تقدیم کنیم به اقا ابولفضل قمر بنی هاشم هرکی دوست داره اعلام کنه تو تایپیک من خودم اولی میخونم 

بسم الله به قافله ی عشق ملحق بشیم

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

منم هستم

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من متوجه نشدم

هر تعدادی که خواستیم بخونیم

یا چهل بار؟

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
عزیزم من متوجه نشدم هر تعدادی که خواستیم بخونیم یا چهل بار؟

یک بار گلم جمعا بشه ۴۰ تا تقدیم اقا کنیم انشالله که قبول واقع بشه این شب های عزیز و از دست ندیم

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
😗😗😗😗

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
یک بار گلم جمعا بشه ۴۰ تا تقدیم اقا کنیم انشالله که قبول واقع بشه این شب های عزیز و از دست ندیم

منم هستم گلم 

ان شاء الله همگی حاجت روا بشیم

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤